"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
|
sorunuzu şimdi anladım. fakat sandığınız gibi uzun farında mercek olan araç aslında yok. dışardan içinde 2 mercek varmış gibi görünen farlar var fakat onlar aslında uzun merceği değil gündüz farıdır. o araçlarda bixenon mercek kullanır uzun kısa gene aynı mercekten üretilir. diğer mercek dediğim gibi gündüz farı içindir. VW Touareg gibi ama sizin bahsettiğiniz şekilde mercek alıp takan birsürü müşterim oldu. normal bendeki merceklerden alıp içerisindeki metal perdeyi sökerek merceği uzun fara takılcak hale getirebilirsiniz. perdeyi açan solenoidin 2 kablosu vardır artı ve eksi. direk olarak uzun far soketinden paralel almanız yeterlidir. röle veya başka herhangi bir parçaya ihtiyaç yoktur.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #42 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
cevap için teşekkürler. far camlarımı söktüm eski farlarımdan. içinde alçı döküp kalıp çıkartacağım. sis farında denedim kalıp işi başarılı oldu. konuyla ilgili bir başlık açacağım başarıya ulaşırsam. bu arada uzun farı lens li, halojen farlı clio lar vardı çift optik diye satıyorlardı zamanında.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #43 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bu lenslerin montaj edilen kısımlarının ölçüleri nedir? en ufak boyutlu lensler hangileri? çift lens kullanıp uzun kısa farı ayırmayı düşündüm.
| | |
| | #44 |
|
Mercek ölçülerinin tamamı sitemde mercekler bölümünde mevcut. çapı en küçük lens sanıyorum valeo d2s merceklerde.
| | |
| | #45 |
|
alçı kalıbı için kullandığım çıkma farların camları alçı donarken çatladı, çıkan iki alçı kalıpta kendi kendine klenarlarından kırılınca benim proje yalan oldu... bulabilirsem phillips in %50 fazla ışık veren ampullerinden alacağım... harcadığım 3 4 saate acıyorum şu anda.
| | |
| | #46 |
|
9004 ampul olup kısası xenon, uzunu halojen olan türde bir ampul mevcutmudur acaba... nissan utansın. tam olarak budur lazım olan. http://www.alibaba.com/product-gs/20...9007_SXSH.html
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! Mesajı son düzenleyen KLL : 11-07-2008 - 15:14 |
| | |
| | #47 |
|
9004 xenon kit far fakat yanında halojen ampullu olurmu onu bilemiyorum. öğrenip yazarım
| | |
| | #48 |
|
varmı türkiyede?
| | |
| | #49 |
|
henüz öğrenemedim. öğrendiğimde konuya yazıcam
| | |
| | #50 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
|
peki mercekli 8k xenon fiyat olarak nedir mtec en iyisi diorlar bunların fiyatları nelerdir ?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|