"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| ÜzgünBakanÜye |
güzel paylaşım ellerinize sağlık |
| | |
| | #32 | |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| Alıntı:
arabalar hepimiz için değerli varlıklar. ben doktordan önce servise giderim
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #33 |
| merceği fara oturturken illakı tam olarak doğru pozisyonda olması gerekmez. çünkü bütün farlarda baya geniş bi aralıkla ayarlanabilen sağ sol ve yukarı aşağı ayarı bulunur. bende ilk modifiyemi lagunaya yaparken mesela sağ farın merceğini baya sağa bakıcak şekilde yapmışım yanlışlıkla ama farı yerine taktıktan sonra üzerindeki sağ sol ayar vidasını çevirerek merceği düz konuma almıştım. yani farı şöyle araç üzerine idareten koyup tahmini şekilde karşıyak bakıcak şekilde önce bi kaç yerinden merceği sabitleyin. sonra farı söküp yapıştırıcı ile sabitledğiniz noktaları güzelce sağlamlaştırın. ondan sonraki ufak ayarlamaları dediğim gibi far üzerinden yapabilirsiniz.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #34 |
| MdfyM Team |
Konu güzel bir konu ancak konuyu açan arkadaştan ricam bu işin ticaretini ve reklamını burada yapmaması (bu sebeple satılık ilanını sildim), çünkü forumumuzda bu tür paylaşımlar ve ticaret yasaktır.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #35 |
| mesajınız için teşekkürler. modifiyem link bankası bölümü gözümden kaçmış. tabiki oraya site ismi girilirken benim açtığım konu orada yanlış oldu.
| | |
| | #36 |
| artı_caraudio |
gusel paylasım tesekkur ederım ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #37 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bixenon mercek takıldığında, farlar yanmıyorken selektör yapılamaz değilmi? ikinci soru normal merceklerde kısa far deseni metal bir plaka ile veriliyor olmalı. halojenli mercekli farlarda öyleydi. peki uzun far nasıl hallediliyor? o metal plaka sökülebilir birşeymi?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #38 |
|
eğer h4 olan bir fara bixenon mercek uygulaması yapılırsa dediğiniz gibi kısalar yanmadığı zaman selektör yapamazsınız. bixenon merceklerde uzun far o bahsettiğiniz metal perdenin aşağı inip kalkması sayesinde elde edilir. ilk mesajımda gif resim koyarak anlattım.
| | |
| | #39 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
|
konu gerçekten çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler dikkatle takip ediyorum |
| | |
| | #40 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bixenon meceğin o açılıp kapanan perdesi nereden güç alıyor uzun far rölesindenmi? yani pratik olarak uzun far kablosunun artısınamı bağlanıyor? birde deminki sorumun cevabını alamadım, kısa farların ayrı olduğu arabalarda uzun farlara da mercek takılırsa içndeki deseni veren plaka ayrılabilir türde birşeymi? yoksa uuzn fara takılacak mercekler farklımı.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! Mesajı son düzenleyen KLL : 10-07-2008 - 16:08 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|