"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| SnowboardeR | zannetmiorm ama bi danisalim tabi
__________________ |
| | |
| | #22 |
| SnowboardeR | ![]() arkadasimizin marea sinda gerçekten mercek hos duruo, bravaya istiorm ama cok pahali orjinali,tanesi 250 ytl imis
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | işlerimin yoğunluğu sebebiyle malesef montaj yapamıyorum. sadece internetten satışa yetişebiliyorum. zaten siteyi açmamdaki bir sebepte aslında bu. çok zor bir işlem değil nasıl yapıldığını ve gereken tüm malzemeleride siteye koydum. kendi yapan müşterilerime yardımcı olması amacıyla.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #24 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | benim tavsiyem tabiki mercekle beraber xenon uygulamasıdır. ama maddi durumunuz ikisini aynı anda yapmaya el vermiyorsa hiç yapmamaktan daha iyidir birini yapmak. mesela önce mercek takıp normal halojen ampulle kullanırsınız. sonra ileride xenon kit alıp takabilirsiniz. yada xenon kiti önce alıp takarsınız. daha sonra mercek modifiyesi yapabilirsiniz. illaki aynı anda yapılması gerekmiyor yani.
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | tabiki sis farınada mercek uygulaması yapabilirsiniz. sadece sis farı için üretilen merceklerde var fakat kısa far mercekleri sislerde kullanılmaz diye birşey tabiki yok. sis farları dahada aşağıda durduğu için mercek uygulandığında gözü hiç hiç almaz ve yol üzerinde güzel bir aydınlatma oluşturur.
| | |
| | #26 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | Alıntı:
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #27 | |
| SnowboardeR | Alıntı:
tesekkurler maddi duruma bakicaz , insallah , gerçi araç gece hiç kullanilmiyor, biraz sekil bazinda dusundum
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
ya bu mercek oturtma işi hep benım gözümde büyüyor diyelimki geceucusundakı gibi bir proje yapmaya kalktı ancak merceğı doğru ve düzgün bir pozisyonda konumlandırma korkusu var . benım siste çok hoşuma gidiyor xenon 6000k falan ne beyaz ne mavi
__________________ |
| | |
| | #29 | |
| SnowboardeR | Alıntı:
arabalarimiz degerli varliklar bizler için
__________________ | |
| | |
| | #30 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
biz çıkma megane 2 far+merceklerını 1 sene falan önce 20 ytl ye almıştık çıkmacıdan evde duruyor arkadaşın proje yarı yolda kaldı opel vectra içindi
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|