"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | Alıntı:
mercek tipleri ve ölçüleri resimleri aşağıdaki linkte. Xenon Mercek - Mercekler
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #12 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | Alıntı:
"> Mercekler ne işe yarar < Merceklerin amacı ampulden çıkan ışığın tamamını toplayarak sadece yola vermektir. Normal farlar karşıdan gelen sürücülerin gözünü alabilirken, mercekler belirli bir seviyeden yukarıya hiç ışık göndermedikleri için hem göz almaz hemde yukarı kaçan ışığıda yola yansıtarak daha etkili aydınlatma sağlar." bu sayede otobanda normal bir far 50 metre aydınlatıyorsa mercekli far 2 3 katı ileriyi aydınlatabilir."
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #13 | |
| CLT | Alıntı:
bilgilendirme için tesekkurler
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
hoşgeldınız geceucusu tarzı bir site sahibisiniz herhalde verdiğiniz bilgiler için teşekürler .
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | ben teşekkür ederim. evet benzer bir site aslında sadece ben bütün gerekli malzemeler dahil satışa sunarak herşeyi tek noktada toplamış oldum. forumda eklemedim zaten geceucusunda mevcut aktif bir forum olduğu için.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #16 | |
| 2.0 Değil 1.6 | Alıntı:
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı | |
| | |
| | #17 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi | evet her ne kadar yüksekliği ayarlasanızda sonuçta farlar parlak yandığı için her koşulda karşıdan gelenin gözünü alıyor. mercekli bir farda yükseklik ayarı ayarlarkenki görüntüyü görmeniz lazım keskin dümdüz bir ışık çizgisi yukarı aşağı hareket eder.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #18 |
| 2.0 Değil 1.6 |
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #19 | |
| CLT | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
sis farında merceklı bir uygulama yapılabilirmi ?
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|