"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 |
| efsane 2488 Kayıt Tarihi: 07-05-2008
|
peki bu mercekleri kendim değiştirebilirmiyim.far yükseklik ayarı vs.ayarını yapabilirmiyim
|
| | |
| | #132 | |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| Alıntı:
mercek ölçülerine bakar öyle alırsınız. zaten en az 1 vida deliğinin denk gelmesi yeterlidir. standart farlarda bile merceği far içinde 2 vida tutar. yükseklik ayarı zaten farınızın kendisiyle alakalı. orada yapılıcak bir işlem yok. sadece eski merceği çıkarıp yerine yenisini takmanız yeterli. ufak tefek işçilik gerekebilir dediğim gibi farı açıp ölçülerine bakarsanız sitedeki h7 mercek ölçüleri ile karşılaştırırsınız. Xenon Mercek - Mercekler
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| Reklam |
| | #133 |
|
peki bu angelların üzerindede far ayarı varmı
|
| | |
| | #134 |
|
en güzeli yakında bakmak için marka model her konuda değişebiliyor. ama büyük çoğunluğunda yükseklik ayarı mevcuttur.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #135 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-11-2008 Şehir: izmir Otomobil: skoda forman silverline
|
herkese öncelikle hayırlı akşamalr benım merak ettıgım su an aracımda h4 8000 kelvınlık (H/L) xenon kit var,acaba buna uygun mercek takma sansım varmı örnegın bu bı-xenon merceklerden?daha dogrusu bu h4 ampullerı o mercege dırek takılabılırmı uyarmı?ampulun uzerındekı aparatlar orjınalden vıdalı cıkarma sansım var ama işte dibinin uyup uymama konusunda emin degılım yardımcı olurmusunuz?
|
| | |
| | #136 |
|
merhabalar h4 ampuller sadece h4 farlarda kullanılmak üzere üretilmiştir. h4 ampulun takıldığı bir mercek tipi malesef olamaz. xenon merceklerinde aynı görevdeki bixenon merceği kullanmanız gerekir. bixenon merceklerde orjinal xenon merceği olduğu için tek tip olan orjinal xenon ampul tipini yani D2S ampul tipini kullanırlar.
| | |
| | #137 |
| Ford lover |
"08 combo'ya xenon taktırmayı düşünüyoruz 6000k desensiz olması lazım farlar merceğe ihtiyaç var mıdır?
__________________ |
| | |
| | #138 |
|
xenon her koşulda mercekle kullanılmalıdır zaten.
| | |
| Reklam |
| | #139 |
|
bu normal farlara izmirde mercek taktırabileceğim bir yer varmı bilen arkadaşlar yardım edebilirmi
|
| | |
| | #140 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-11-2008 Şehir: Sakarya Otomobil: Megane 2 Dyn
|
xenon mercek gene çıktım karşına ![]() Ya arkadaşlar megane 2 sine mercek taktırmış olan yok mu aranızda.. warsa bir ustanız bizde taktıralım yaw.. İnanın aylardır araştırıyorum yok.. hiçbir usta ben mercek takarım diyemiyor.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|