Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Teknik Bilgiler

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 25-09-2008, 22:39   #111
Member

Xenon Mercek - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 5 Serisi
merhabalar
monzada bu konunun başından beri sürekli olarak bahsettiğim çin malı xenon kitlerden biri. Sonuç olarak ben en uygun fiyatlı Mtec xenonları satanlardan biriyim ve tek xenon kiti 350ytl den satıyorum. bundan daha ucuza alınıcak bir xenon kitten zaten hayır gelmez. çünkü bu parçaların içinde kullanılan malzemeler o kadar ucuz değil.

Bu arada h4 ampul tipi tek ampul ile hem kısa hem uzunu üretmek üzere tasarlanmış sadece farlarla çalışan bir ampul tipidir. yani h4 mercek diye birşey olamaz. aracınız mercekli ise ampulleri h4 değildir. ben h7 olduğunu tahmin ediyorum genede araç kitapçığından bir bakın. H7 veya H1 Mtec 2 yıl birebir değişim garantili xenon kitin fiyatı kdv dahil 350ytl dir. farlarınızın mercekli olması gerçekten büyük şans. mercek modifiyesi ile uğraşmadan direk olarak xenon kit takılmasıyla orjinal xenonlu araçlardaki aydınlatmayı elde edersiniz.

Eski 26-09-2008, 13:43   #112
Per'4'mance

*QuaReSMa* - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 08' Alfa Romeo 159 / 99' Honda Civic
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Merhaba

Pardon sanırım fark ettiğiniz gibi yanlış yazmışım. Farların H7 olması gerekiyordu sanırım... tam hatırlamıyorum. Sislerin H1 olması lazım.

Bu vermiş olduğunuz fiyat sanırım sadece kısalar için ? Hem kısa hem uzun fiyatı nedir? Çünkü sellektör yapıldığı zaman çok iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Beyaz beyaz xenon (kısalar) gidiyo sarı sarı uzunlar geliyo

Fakat Bi-Xenon olursa (hem kısa hem uzun) sellektör yapmak adeta bir zevke dönüşüyor.

Bahsettiğim Peugeot 407 marka aracın xenondan dolayı yanması olayı ile ilgili herhangi bir yorumunuzu alamadım, çin malı ucuz xenon kitlerinden kaynaklanıyor sanırım. Ama MTEC bunun garantisini veriyor mu? Sonuçta sigortadan dolayı araçta zarar olursa bu, aracı garanti kapsamı dışında bıraktırır.

Bu arada mercekli olmasaydı asla takmazdım, hem berbat bir görüntü hem de diğer sürücüler için işkence oluyor... Bu kadar duyarsız olunmaz

Teşekkürler...

Eski 26-09-2008, 19:29   #113
Member

Otomobil: Miata
Xenon mercekten aldigim Xenonlardan cok memnunum kendisine tekrar tesekkur ediorum en kisa zamanda merceklerimide alip degisik bir uygulama icin kollari sivayacagim

Ryhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-09-2008, 21:52   #114
Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi *QuaReSMa* Mesajı Göster
Merhaba

Pardon sanırım fark ettiğiniz gibi yanlış yazmışım. Farların H7 olması gerekiyordu sanırım... tam hatırlamıyorum. Sislerin H1 olması lazım.

Bu vermiş olduğunuz fiyat sanırım sadece kısalar için ? Hem kısa hem uzun fiyatı nedir? Çünkü sellektör yapıldığı zaman çok iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor. Beyaz beyaz xenon (kısalar) gidiyo sarı sarı uzunlar geliyo

Fakat Bi-Xenon olursa (hem kısa hem uzun) sellektör yapmak adeta bir zevke dönüşüyor.

Bahsettiğim Peugeot 407 marka aracın xenondan dolayı yanması olayı ile ilgili herhangi bir yorumunuzu alamadım, çin malı ucuz xenon kitlerinden kaynaklanıyor sanırım. Ama MTEC bunun garantisini veriyor mu? Sonuçta sigortadan dolayı araçta zarar olursa bu, aracı garanti kapsamı dışında bıraktırır.

Bu arada mercekli olmasaydı asla takmazdım, hem berbat bir görüntü hem de diğer sürücüler için işkence oluyor... Bu kadar duyarsız olunmaz

Teşekkürler...

Evet vermiş olduğum 350ytl fiyat. Tek xenon kit takımı için. ister h1 olsun ister h7 olsun.
aracınızı bixenon yapabilmeniz için farları açıp mercekleri bixenon merceklerle değiştirmeniz lazım. birde bixenon mercekler d2s ampul kullandığı için bixenon merceklere takılıcak olan xenon kit 500ytl. yani bixenon mercekleride 90ytl den sayarsak. şimdiki haline xenon takmak 350ytl ye kısaları xenon yapar. uzunları yapmak için mercek değişimi ve ona uygun xenon kit ile fiyat 590ytl ye gelir. karar sizin.

yangın olayı sigorta kutusundan başlayamaz. sigorta kutusunun amacı zaten bir terslik olduğunda atması içindir. yani hangi parça olursa olsun onunla ilgili sigorta bir terslik olduğunda ısınır ve ısınınca sigorta atar. yani zaten sigortanın atması için ısınması içindeki telin erimesi gerekir. sigorta kutusunun yanıcak kadar ısınması diye bir durum dünyanın hiçbir yerinde meydana gelemez. yangın çok büyük ihtimalle balastların alev almasından meydana gelmiştir. çünkü içini açtığım bazı çin malı bozuk balastların içerisinin hep erimiş vaziyette olduğunu gördüm. Mtec tabiki araçla ilgili bir sigorta veremez fakat sizin zaten xenon kiti taktığınızda kaskonuza işletmeniz gerekir. allah korusun herhangi bir kaza durumuda olsa xenon kitlerinizin yenisini kaskodan alırsınız.

Eski 02-10-2008, 20:22   #115
Member

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi standart park ampullerin sarı görüntüsünü kimse beğenmez. özellikle xenon farların yanında bazı far tiplerinde çok kötü görünebiliyor. elime geçen beyaz ledleri göstermek istiyorum.

Çok kaliteli 1 yıl garantili ledli park ampulleri. Detaylı resimler aşağıdadır. Ledler resimlerdede görebiliceğiniz gibi geniş açılı oldukları için far içersindeki aydınlatma yüksek olmaktadır.
w5w dipsiz tipindekilerin fiyatı 15ytdir. Takım fiyatıdır.
C5W tipindekilerin adet fiyatı 10ytldir.

Havale için özelden ulaşabilirsiniz. Veya ilan linkleri;
W5W Beyaz
W5W Mavi
C5W Beyaz

C5W

Eski 02-10-2008, 20:28   #116
Ford lover

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E.G.O.
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Güzel ürün normalinden kat kat güzel ve pahalı
markası protec mi? buradan bulursam alayım

Eski 02-10-2008, 23:59   #117
Member

evt biraz pahalı fakat 4 5 ytl ye satılan ledler haftasına kalmadan bozuluyor. en dayanıklısı 1 ay anca gidiyor. bu ledler tam 1 yıl garantili. 11 ay sonra bile eğer bozulursa yenisi ile değiştiriyorum. zaten bugüne kadar tek bir tane geri gelen olmadı.
markaya hiç bakmayın. her ithalatımızda gelen paketler değişiyor çünkü paketleme tamamen ithalatçının istediği şekille alakalı. mesela şu an elimdekilerde dolphin yazıyor.

Eski 08-10-2008, 23:10   #118
41779

tugrul - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: go-baby-go
Arkadaslar benim arabamda standart ampuller var, kısalar mercekli, uzunlar değil. Genel olarak aydınlatmasından memnun olsam da 6000K xenon uygulayarak ozellikle kısaları daha verimli hale getirebilir miyim? E-bay'den bikac parca ısmarladım, arada Goktug girdi kanıma xenon da ısmarla diye. Biraz bakındım 4300K yok, sonra anladım ki 6000'den asagı sonradan uygulanan bir kit yok zaten. Kısacası 6000K uygulasam sadece ısıgın rengi mi guzellesecek, yoksa cidden kayda deger gorus kazancım olacak mı merak ediyorum.

edit: bir de ben bu arabayı 4 seneden uzun zamandır kullanıyorum, bir kere ampulum patlamadı. Xenon uygulayınca habire patlama catlama sorunları yasanacaksa tamamen vazgecebilirim. Cunku zaten keyfi hatta baya gereksiz bir konu aslında farlardan bu kadar memnunken : )

Eski 10-10-2008, 01:13   #119
Member

6000K taktığınız zaman hem renk daha güzel olur hemde görüşünüz artar. eğer 8000K takarsanız o zaman ışık miktarı aynı gibi düşünülebilir. ama 6000de kesinlikle artış olur.
xenon kiti kaliteli alırsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. ben sitede görmüşünüdüz çin malı xenonları satmıyorum bu sebeple sadece Mtec satıyorum.

ampul işi halojenlerde şans işidir. 10 sene sorunsuzda yanabilir. 1 ay sonra sebepsizce patlayabilir.

Eski 10-10-2008, 15:01   #120
Senior Member

crazyfitt - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: megane ıı
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi tugrul Mesajı Göster
Arkadaslar benim arabamda standart ampuller var, kısalar mercekli, uzunlar değil. Genel olarak aydınlatmasından memnun olsam da 6000K xenon uygulayarak ozellikle kısaları daha verimli hale getirebilir miyim? E-bay'den bikac parca ısmarladım, arada Goktug girdi kanıma xenon da ısmarla diye. Biraz bakındım 4300K yok, sonra anladım ki 6000'den asagı sonradan uygulanan bir kit yok zaten. Kısacası 6000K uygulasam sadece ısıgın rengi mi guzellesecek, yoksa cidden kayda deger gorus kazancım olacak mı merak ediyorum.

edit: bir de ben bu arabayı 4 seneden uzun zamandır kullanıyorum, bir kere ampulum patlamadı. Xenon uygulayınca habire patlama catlama sorunları yasanacaksa tamamen vazgecebilirim. Cunku zaten keyfi hatta baya gereksiz bir konu aslında farlardan bu kadar memnunken : )
bizim corsanında farları mercekli hiç bişi göstermiyodu hele hele uzun yola gidilmiyodu..peşine takılıcak kamyon arıyodum resmen..geçen 8000k aldım taktım bişi farketmedi şimdi 6000k ile değiştim baya baya fark ediyo acaayip aydınlattı tavsiye ederim..çok fazla parada verme öle mtech falan...monza gayet iyi..arkadaşlar bi seneden beri paşa paşa kullanıyo hiç bişide olmadı..zaten 2sene garantili hemen hemen hepsi fazla para vermeye değmez parana yazık..

crazyfitt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Etiketler
hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları