"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
| Alıntı:
| |
| | |
| | #102 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #103 | |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| Alıntı:
ayrıca bu montajdaki takıntıyıda anlamış değilim. herkesin derdi ya 1mm yamuk olursa. arkadaşlar dünyadaki bütün farların üzerinden motoru haricinde elle çevrilen 2 tane vida vardır. bu vidalarla farı yukarı aşağı ve sağa sola 2 3 cm den fazla çevirebilirsiniz. hiçbirzaman mercek mm olarak oturmaz tabiki ama bu ayar far takılınca yapılır. he ben 3 cm den daha yamuk takarım diosanız o zaman ampul bile değiştirmeyin zaten. bu arada elektrikçiler bi halttanda anlamıyo malesef. 8000K nın daha iyi aydınlattığını bile iddia etmişlerdir eminim başta.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #104 | |
| Alıntı:
tabiki yapılabilir
| | |
| | #105 |
| Senior Member |
hocam h4-3 kitin peşin fiyatı nedir?ballastın üstünde damgalı şekilde mtec yazanlardan değilmi?sahteleri çok olduğu için soruyorum.ampülleri böylemi? |
| | |
| | #106 |
| (Park+Sis)Yakarım Hep Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Şehir: Konya Yaş: 25 Otomobil: Seat Toledo TDI
|
Xenon Bir arkadaşımın şahin marka aracı var.Kendisi önce angel far takımı alıp elit tuningten angel halka getirtti 4 tane..Halkalar gayet güzel yanıyor..Halkaların daha belirgin olması için içindeki ledleri degiştirdi.Angel halkaları çok kaliteli bi yapıştırıcı ile yapıştırdı. Yalnız şöyle bi sorunumuz var.Aracın normal farlarını yakınca angel halkalar ısınmadan dolayı zarar görüyor.yavaş yavaş üst taraftan erime yapmaya başladı.Acaba Xenon taksak aynı sorun olur mu?Daha dogrusu bu xenon farlarda ısınma yapıyor mu.Araç aşagıda.
__________________ YA MERCEDES'E BİNERİM YA DA YÜRÜRÜM!!! |
| | |
| | #107 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 27
| Alıntı:
+1 Peki bu merceklerin yanında mercek kapaklarınıda gönderiyomusunuz? | |
| | |
| | #108 |
| Alıntı:
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| Reklam |
| | #109 | |
| Alıntı:
![]() h4 kitlerin fiyatı kdv dahil 500ytl dir. D1 type yeni tip balastlı olanları satıyorum sadece. Yeni tip mtec balastları yani en son üretilenler. Zaten orjinal mteclerin ampul balast kablo her parçası üzerinde kendine ait özel barkod etiketleri var. bir problem olunca birebir değişim yapılıyor. tamir söz konusu değil. Ampuller resimde gösterdiğiniz şekilde.
| | |
| | #110 |
| Per'4'mance |
merhabalar, 2008 model Alfa Romeo 159 marka aracım var, farlarım mercekli ve H4. Sisler ise H1. Orjinal Xenon İtalya'dan getirtmek gerektiği için çok aşırı tuzlu oluyor. Ben de far ve sislere 6K Xenon taktırmak istiyorum. Texon marka için hem far hem sisler için yani 2 takım için 370 YTL/6 taksit fiyat aldım, montaj dahil. Amaaaa geçenlerde 2008 model Peugeot 407'ye takılan Xenon farlar sonucunda aracın yanması (sigortaya zarar veriyormuş sanırım+kasko ve garanti dışı kalıyormuş) yaklaşık 4-5 aydır beklemedeyim. Bu işi nasıl halledebiliriz ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...Aracımın birkaç fotosu: ![]() ![]() ![]()
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|