"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
| herhangi bir sorun olmaz fakat arkadaşlarında dediği gibi merceksiz olarak takarsanız karşıdan gelenleri rahatsız edersiniz.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #92 |
| gayet tabiki aslında böyle olmamalı fakat ben mercek modifiyesi yapmış ve xenon takmış olanları kastetmiştim. sonuçta sonradan takıldığı için onlarda muayeneden geçemiyor. halbuki bir sakıncaları yok.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
| | #93 | |
| Alıntı:
Daha öncede yazmıştım siteye çinden firmalardan sürekli mail geliyor xenon kitlerini satmam için fakat cevap dahi vermiyorum. sadece kalitesinden emin olduğum Mtec xenonları satıyorum. Çıkan sorunlardan en çok görünenler. Airbag ışığının yanması. ABS nin sürekli hata vermesi. Ve silecek motorunun yanması. Ama her zaman diyorum Çin malı xenonlardan uzak durun içiniz rahat olsun. Kaç milyarlık araçları 150 200 ytl tasarruf edicez derken tehlikeye atmanın bir anlamı yok.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #94 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
öncelikle merhabalar giriş kısımdaki bilgileri baştan sonra okudum gerçekten çok faydalı çok teşekkür ederim onlar için elinize sağlık benim arabanın farları hiç iyi aydınlatmıyordu gece hiç bir şey göremiyordum servise gittim ampul yataklarının ters takıldığını söylediler o yüzden aydınlatmıyormuş 2-3 saat içinde orijinal haline çevrilebilirmiş ben de haftaya yaptıracağımı söyledim fakat aklıma şöyle bir fikir geldi: bununla uğraşmak yerine araca xenon yaptırmak ![]() sorularım şunlar: aracın orijinal farları değişecek mi? eğer değişmeyecek ise farların sonradan içine su alma gibi bir durumu olur mu? orijinal farların içine mercek yaptırabilir miyim? hangi markadan en iyi verimi alırım ve hangi marka hem verimli hem hesaplıdır? tüm bunların bana maliyeti ne olur? yardımcı olursanız çok sevinirim kesin yaptırmayı düşünüyorum ayrıca araba tam beyaz ışık versin istiyorum çok da görsel olsun istiyorum araç golf4 teşekkür ederim tekrardan |
| | |
| | #95 | |
| Alıntı:
golf4 lerin far camı şeffaf olduğu için mercek montajı yapabilirsiniz. Valeo H7 mercek ve buna uygun Mtec xenon kitle çok güzel bir aydınlatmaya sahip olursunuz. maliyet olarak merceklerin takımı 50ytl. Mtec 2 yıl garantili xenon kit ise kdv dahil 350ytldir. yani toplamda 400ytl ve montaj yaptırıcağınız yere vericeğiniz ücret olur. far camı tekrar kapatılırken siste siyah silikon kullanın. düzgünce sürülüp kapatıldıktan sonra eskisinden hiçbir farkı olmaz. xenon kit olarak piyasada daha ucuzlarıda mevcut fakat yukarıda tartıştık. çin malı xenon ile yapıcaksanız bence hiç yapmayın.
__________________ www.xenonmercek.com | |
| | |
| | #96 | |
| seyyid | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #97 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
| Alıntı:
| |
| | |
| | #98 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
corsa yeni modelmi? eski ise farları içeriden toz ve buğu olmuştur temizlerseniz iki kat fazla ışık alırsınız.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #99 |
| efsane 2488 Kayıt Tarihi: 07-05-2008
|
megane ll aracıma elektrikçi bi arkadaş mercek yaparız diyodu.doğrumudur yapılabilirmi sonradan
|
| | |
| | #100 |
| Ford lover | corsa c .önceki kasa
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hakkında, herşey, kitler, mercek, xenon |
| Konu Seçenekleri | |
|