"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: xenon marka-kelvin.
senin motor,elektrik tertibatı vs. bizimkiyle bire bir aynı hiç endişe etme sen al sonra neler yapacağını söylerim sana ![]() arıza ışığı da hallediliyor,farların tekinin sönmeside vs. de hallediliyor silecek motoru olayını ilk defa duyuyorum...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #52 | |||
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: xenon marka-kelvin. Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
uyarı verirse eğer 100 ytl değil 10 ytl'ye halloluyor sakın 100 ytl falan verme... araya bir parça koyuyorlar(bende kondansatör koyduk)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #54 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
alla alla ya dediler işte normal 400 ytl xenon eğer araç arıza verirse arıza ışığı yanarsa 500 ytl dediler bana... sıkıldım bu işten her yer farklı fiyat diyo yaa :S mart gelsin yaptırayım..tabi o zamanda biraz araştırayım daha ucuzlamış olurlar..
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|