"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: xenon marka-kelvin. Alıntı:
alcağım xenonda ben 350 ytl diye biliyodum indirimle birlikte 320 gibi bişey olacaktı.. tekrar kendi çalışanına sordum iyi arabaya iyi xenon tak dediler arıza verirse=500 ytl arıza vermezde 400 ytl olacak.. sorentoların farlarıda merceksiz onlarda güzel duruyo ama forumlarda okudum birçok kişi sorentolardan şikayetçi ![]() karşıdan gelirken gözü alıyomuş dediler..ben mert tuning den almayı düşünüyorum en ufak bişey olduğunda yenisiyle değişiyolar sorgusuz sualsiz..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #32 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: xenon marka-kelvin.
bende konu kirliliği yapmayayım buradan sorayım hangi ampulu tavsiye edersiniz? piyasada bir çok ampul var dün arkadaşta gördüm corsasına takmış hoş duruyordu beyaz bir rengi vardı yağmurda siste görüş kaybı yaşamadığını iletti 35 liraya almış onlardan mı alsam yoksa daha iyi bişeymi tavsiye edersinhiz ampulüm H7
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #33 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: xenon marka-kelvin.
yahu arkadaşlar zevk meselesi olurmu hiç, araba farları gece önünü aydınlatsın sizde görün diye yapılıyor. mavi ışığı ınsan gözü zor algılar.bilimsel bir gerçek bu. o mavi farlar karşıdan gelenin gözünü kamaştırıyor ama kendini aydınlatmıyor.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #34 | |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: xenon marka-kelvin. Alıntı:
![]() Ayrıca koyduğum resme bakarsan,kurudada normalden çok daha iyi gibi. Yerim ben öyle bilimselliği
__________________ | |
| | |
| | #35 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
sen daha iyi bilirsin o zaman
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
merceksiz xenonda niye herkes Sorento örneğini veriyor yav ![]() ama Sorentolar yüksekte olduğu için merceksizde olunca etkisi arabalara göre farklı oluyor biçer döver gibi oluyor merceksiz xenonlu Sorento
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
bizim arabada sorentoyla aynı yükseklikte aynı olacak işte farlar
__________________ ![]() |
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
hakkaten ha ![]() farlara bir operasyon ve düzgün bir proje lazım
| | |
| | #39 |
inşallah yapacam işte bayram bitsin şubat mart gibi yaza girmeden yapcam..yaz akşamları sıcakda camlar açık xenonlar açık off püfür püfür gezcem ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #40 |
değmeyin keyfime diyorsun yani ![]() ha bu arada geçenlerde dikkatimi çekti şimdi aklıma geldi merceksiz 6000k lık(hey yavrum ilk bakışta bile anlar oldum artık)bir Navara gördüm o kadar da göz almıyordu birde Toyota Hilux görmüştüm o da göz almıyordu(galiba far ayarları en alttaydı) Sorentoların projektörü biraz garip ,ışığı çok geniş bir alana yaymıyor(dayımda var ordan biliyorum)ve millet onun için farların seviyesini kaldırıyor galiba... sende takarsan seviyeyi an alta alırsın artık...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|