"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: xenon marka-kelvin.
350 ytl dediler.. üyelik kartıyla %10 yada %20 indirim olacak..
__________________ ![]() |
| | |
| | #22 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
yaw dandik olanlar 350 ytl miş.. benim arabaya göre iyi olanı varmış eğer arıza verirse araç 500 ytl arıza vermezse 400 ytl ye oluyomuş...iyi araca iyi xenon dediler ne yapiyim şimdi iyisimi olsun acaba 6000 olcak ? yoksa 350 ytl liklerden alıp mı geziyim buda arıza verebilirmiş belki..sorento farları arıza verdiği için pahalıymış zaten...
| | |
| | #23 |
| :T Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Şehir: Ankara Yaş: 24
markası ne bu aldığın fiyatların? birde h4 sonradan takılan xenonlarda selektör olayı nasıl oluyor? |
| | |
| | #25 |
valla rengin resimdeki gibi olmasını istiyorum 8000 galiba bu...
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
farların mercekli değilse o resimlere hiç bakma ![]() aynısı gibi görünmesi imkansız renk+bütünlük olarak hatta al bir 4300 k aynı marka arabalarda dene biri mercekli biri merceksiz olsun farkı görürsün bu arada marka olarak Mtec(Japon) veya Texon(Kore) diyorum hala, tabi dinliyorsan...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #28 | |
| Re: xenon marka-kelvin. güzelmiş seninki işte böyle istiyorum bende beyaz-mavi tam ortası işte geceleri süper oluyodur bu... Alıntı:
bide bu markalar kötümü diyosun japon-kore ? başka ne marka var harici ?
__________________ ![]() | |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
evet mercekli daha homojen yani ışığı eşit şekilde dağıtıyor ben merceksiz kullanıyorum benim açımdan aydınlatma olayı süper ama farları az yukarı kaldırdığım zaman karşıdakilere haksızlık oluyor bu aralar en çok satan markalar bunlar bence sen bu ikisine bak daha ucuzuna kaçma ![]() 2 yıl garanti veriyorlar kesinlikle garantisiz alma alınca ufak tefek problemler olur onlarda da yardımcı oluruz (uyum sorunu oluyor büyük ihtimal)hatta diyeyim dur :-selektör yaparken ampülün teki sönebilir -arıza ışığıyanabilir -ilk çalıştırmada farın teki gene yanmayabilir bunlarla karşılaşırsan hiç dert etme çözüm yolu var... ama dediğim gibi ya Mtec ya da Texon al eğer çokta pahalı olmasın diyorsan... bunlardan ucuz markalar çokta iyi değil tavsiye etmem(Çİn malı hatta aman ha)...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|