"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: xenon marka-kelvin. Alıntı:
sorentolardaki gibi istiyorum bende yaktığımda yolu stadyum gibi aydınlatsın
__________________ ![]() | |
| | |
| | #12 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: xenon marka-kelvin. Alıntı:
Zaten angel dediğin merceğin dışında duran bir halka sadece, konumuzla alakası yok.... Merceksiz fara xenon takılırsa, aydınlatma dağılımı iyi olmaz, çunku ayna ona göre tasarlanmamıştır... Dağılım çok fazla olur, kısa farlarınla yeri göğü aydınlatırsın...Karşıdan her gelenden küfür ve selektör yersin... Dağıtım çok az olur, önünü göremezsin... Gibi...
__________________ Team VW | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Re: xenon marka-kelvin.
eger bulabiliyorsan 4300k al derim
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #14 |
| //(*-*)\\ Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Yaş: 19 Otomobil: Köpekbalığıkarayaçıktı..
| Re: xenon marka-kelvin. http://www.sportsimportsltd.com/hidxenon.html linkteki mavi gibi olsun istiyorum...blue olan.. bu sitede baktığımda halojen farla arasında bayağı fark var ...
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 |
| Re: xenon marka-kelvin.
| | |
| | #16 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
Mercek yoksa en fazla 6000k iyidir Ferhat gerisinde hem önünü göremezsin hemde herkezden küfür yersin 6000k iyidir
__________________ |
| | |
| | #17 |
bakalım 6000 alıcaz galiba beyaz olsunda nası olursa olsun güzel olsun istiyorum...
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
4300 k diyeceğim ama işin açıkçası merceksiz 4300 k ler bana halogen gibi geliyor artık ben 6000k derim hem görsellik hem de aydınlatma perf. ödün vermemiş olursun 8000k abartı duruyor bence,hele ki merceksiz bir farda faciaya sebep olabilir ![]() Mtec veya Texon derim eğer hesaplı olsun ama işimide görsün diyorsan(2 yıl garanti veriyorlar)...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
mtec olacak galiba 2 yıl garantili bozulduğunda yenisiyle değişiyormuş kadıköy mert otodan alacağım zaten.. mercek yok 6000 iyi olur diyolar ama 8000 de daha güzel duruyor diyorlar.. 8000 mi taksam
| | |
| | #20 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Kaç paraymış
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|