"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ViRtUeEeE | xenon kit 6000k güç kaybı ???????
arkadaşlar meraba aracıma geçen ay 6000k xenon kit taktırdım.. sorunum şu şimdi arabayı çalıştırıyorum farları yakıyorum bi güzel patlıyarak yanıyolar ışık yavaş yavaş artıyo tam olarak yanıyo ve aradan 1 dk geçtikten sonra önce sağ sonra sol far olmak üzre ikiside güç kaybedio yani gayet güzel aydınlatırken güç kaybı oluyo bu normalmidir yoksa bir problemmi var??? bilgi verirseniz sevinirim
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #2 |
| ViRtUeEeE |
güncel
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
benım bıldıgım kadarıyla bu normal. ılk acıldıklarında cok guclu ısık verıp daha sonra ısık bıraz azalıyor.Aslında azaldıgından degıl ama ısın rengı degısıyor sanırım.
|
| | |
| | #4 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ısınınca renk değişiyor olabilir tayfun +1
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
lambanın yanma ömrü var renk değişimi için ama senın anlattığın bir sorun teşkil ediyor gibi . balanstlarını göster derım .
|
| | |
| | #6 |
| ViRtUeEeE |
dün istanbuldaydık arkadaşa da aldık bir takım kit gündüz farkedemedik ama dün akşam dışarı çıktığımız zaman baktık onunkide azalma yapıyo belkide dediğiniz gibi belli birnoktaya kadar yükleniyo ondan sonra ayarlıyo kendini ve güç kaybı olana kadar aşırı derecede bir aydılatma yapıyo 6000k olmasına rağmen çok yanıyo sonra kesme yaptığı zaman tam oluyo görüş mesafesi yine iyi yani
| | |
| | #7 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
bu anattıgın gıbıyse normal olay. bızde de yapıyor aynısını.
|
| | |
| | #8 |
| ViRtUeEeE |
hımm tamm ozaman problem yok
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
bende 8000k aldım h4 motorlu kısa+uzun.gelemedi gitti kargoda
|
| | |
| | #10 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: istanbul Otomobil: BMW 5 Serisi
|
ampulun ilk ısınma sürecindeki doğasından kaynaklanan bir durum. bildiğin gibi K değeri ne kadar artarsa ışık o kadar azalır. farı ilk yaktığınızda ampul patladığı andan normal haline gelinceye kadar 3000K lardan 6000K ya doğru rengi değişiyor. e tabiki başlardaki kısım 3000 4000 olduğu için daha parlak oluyor 6000K ya ulaşırken azalıyor. yani sorun yok gayet normal. eğer kitiniz 4300K olsaydı ilk baştaki parlak haliyle kalır şiddeti azalmazdı. zaten 8000K ların halojen ampullerle neredeyse aynı aydınlatmaya sahip olmasının sebebi bu.
__________________ www.xenonmercek.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|