"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
bide blow of veya dv nin dizellerde bi işe yaramadığı... sesten başka
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #12 |
| Kime Emanet? |
Varacagin yere 10dk falan kala adam gibi kullan, o zaman arabayi rolantide bekletmene gerek kalmaz. Yok ben son ana kadar tam gaz gidicem 1 bar basmadan yapamiyorum diyorsan o zaman beklemekte fayda var. |
| | |
| | #13 |
| Nazdrave.. |
Dizellerde düşük devirlerde gaza yüklenmek yakıt pompasına zararlıymış..bunu öğrendiğim iyi oldu.
|
| | |
| | #15 |
| SARMAN |
şimdi vw 1.8 ile 1.8t nin silindirlere verdiği''yakıt''miktarı aynı mı? karışımı demiyorum sadece yakıt? araç turbolandığı için yakıt miktarı fazla hava alınabildiğinden biraz daha arttırılmıyor mu? birde türbünün rolanti devrine inmesi 1 dk sürebiliyormu gerçekten oraya küçük bir mekanizma yapsak bir fren böyle bastığında zınk diye yavaşlatsa bir tuşla
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Çılgın Programcı |
çok faydalı oldu sanada yazanada teşekkür ederim...
|
| | |
| | #17 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı |
neden yavaşlatmak istiyorsun tribünü ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #18 |
| SARMAN |
abi aracı stop edecem ve aracım turbolu ancak turbo yüksek devirlerde olduğundan aracı hemen stop edemiyorum 1dk felan sonra turbo kendi rolantisine düşüyormusya bende diyorumki neden onun yavas yavas devrinin düşmesini bekleyeyim ufak bir mekanizma ile stop edecekken fırt diye yavaşlatılım turboyu gelsin hemen rolantisine sonra stobumuzu edelim. amaç yani o 1dk beklememek
__________________ |
| | |
| | #19 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
rolantıde beklemek yerıne park alanı/garaja gelmeden 1km once dusuk devırde(1200dd vs ?) ılerlersenız bu ıslemı yapmıs olursunuz. anlatım supermıs..elıne saglık kım yazdıysa
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|