Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım.. > Teknik Bilgiler

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 20-06-2008, 00:34   #1
Member

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder
Sıralı LPG ve 2008 Hyundai Coupe FX

Arkadaşlar selam;

Öncelikle bu konu açıldıysa bana lütfen kızmayın,forumu aradım taradım bi türlü adam gibi sonuç çıkartamadım. Sizlerden ricam eğer aramızda Hyundai Coupe'ye (2004-2008) sıralı LPG taktırmış arkadaşlar varsa durumdan memnundurlarmı onu sormak istedim.

Eğer Hyundai Coupe değilde gene başka bir Hyundai motora LPG taktıran varsa ve cvp verirse çok sevinirim..

8 aydır arabasızım,şirketin bi tane Suzuki Alto'su var 1,1 motor,ilk başta nefret ediyodum kendisinden ama artık alıştım seviyorum bile

Az yakan dizel bir araç bakıyordum,grande punto yada 207 hdi vs. ancak gerek mazota gelen öküz gibi zamnlar gerekki bizdeki bir Grand Vitara jipe taktığımız LPG sonrası 2,5 V6 jipin alto kadar yakmaya başlaması,hem uygun fiyatlı hemde gösterişli olan hyundai'ye beni itti.

Hyundai Coupe hakkında forumda genel bir anti pati var.Normal.Bende fakir fukara coupesi diye dalga geçiyordum ama Audi A5 yada Cayman alacak param olmadığı gibi,nasıl olsa alto gibi güççük bir arabam da var ayrıca motosiklet kullanıcısı olduğum için performans ihtiyacımı fazlasıyla karşılayabilen bir oyuncağada sahibim,dolayısıyla bana LPG'li,az yakan,gösterişli,vergisi çok olmayan,şık bir yeni kasa Coupe,her ne kadar fukara avuntusu gibi olsada tatmin sağlar zannediyorum

Sizlerden ricam 90kmh sürat'la 10 metre boşlukta makas atıp sevinen arkadaşlar eğer bu markayı sevmiyorlarsa gereksiz laf kalabalığı etmesinler sadece soruma cvp alabilirsem çok sevinirim.

ryangt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2008, 23:45   #2
VSO
'95

VSO - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Renault Clio B Ph2.Hyundai Getz CRDI.
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Kimse yokmuş demek koca forumda

Eski 16-07-2008, 23:49   #3
ZugoR

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: cmb cp sp CDTİ

Eski 17-07-2008, 00:06   #4
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
güzel bir otomobil bence, hyundailerde sıralı sistem takıyorlar ve gayet güzel oluyor. bence uygun olur ama ikinci elde satmaya kalkınca çok zarar edersiniz.

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-07-2008, 00:31   #5
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Applause
bende çok beğeniyorum.ayrıca fukara coupesi falan da değil bence.kompleks yapmaya gerek yok.gayet hoş kendi özünde bi araba.lpg yi de takınca artık müthiş bişey olur ama satarken kll nin dediği gibi seni üzebilir.

bide o moldellere tuscani logoları döşüyolar komple o zaman daha bi güzel oluyo.Alırsan onları da kore den istetirsin.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-07-2008, 01:44   #6
Pişman Değilim

pisman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Laguna
2000 motor 98 lagunaya taktırmadan %40 ekonomi dediler aynen öyle oldu performans aynı
kesinlikle yazılım güncellemesi çıkan kaliteli bir marka taktırmanı tavsiye ederim

Eski 17-07-2008, 11:28   #7
wild wide bang :)

gangbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

aslında lpg li aracın 2. elde değeri lpgsiz olanlardan daha pahalı olması lazım bugun bir lpg dönüşümü 1500 ytl + kullandıkça ekonomi sağlıyor ama gel gelelim hala dedesinin ninesinin anlattığı masallara inanan halkımız yok lpg motor bitirir yok patlar çatlar ıvır zıvır şeylerle laf kalabalığı yaptığı için ha lpg li araba alınmaz

değer kaybetmesin istiyorsan da gider söktürürsün aynen hiç takılmamış gibi olur bütün açılan delikler kapanır çok az kişide fark eder maksat milletin gönlü olsun daha sonra çıkardığın lpg kitinide satın yerine aldığın araca takarsın

lpg dönüşümünde marka ve modelin pek önemi yok hemen hemen her markaya her modele her motora takılır artık dizel motorlara dahi takılıyor o yüzden lpg konusu açarken benim arabam şu marka şu model demeye gerek yok

ben range rover 4.600 cc V8 makinede lpg kullanıyorum çok gelişmiş ve yüksek hacimli bir motor ve full elektronik olduğu halde en ufak bir sorunum yok yakıt ekonomisi % 40 ın bile üstünde

Eski 26-07-2008, 00:17   #8
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

çok güzel olur

Eski 26-07-2008, 03:54   #9
Senior Member

sana bişey söyliycem inanmıycaksın.öncelikle bana göre sen şu anda en güzel arabalardan birini kullanıyorsun o altonun tadına doyum olmaz fişek gibidir.hyundai 1,6 motor düzmece yada çakma cupe derler ya ondan kimide alaşehir usulü der böylelerine.altındaki altoyla dünyayı fetedebilirsin bu arada alto görünüşü küçük olsada aslında yüreği çok geniş bir araçtır onuda şöyle diyorlar dadından yinmez.oltonun kıymetini bil bence herkeze nasip olmaz.allahım banada öyle bir araba nasip eder işallah

arkadaşta var 2004 1,6 motor atiker marka taktırmış yarı yarıya düştü diyor ayrıca 20 kuruş yakıyor diyor bugün için.bu arada arkası çok dar arkada oturanlar ilallah diyor 5 km yolculuk sonunda 500 km gitmiş gibi arabadan kendilerini atıyorlar yolculuk yapmak ızdırap bir hal alıyor dışı seni içide arkada oturanları yakıyor)))

HİGH_THC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Etiketler
coupe, hyundai, lpg, sıralı

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları