Arkadaşlar selam;
Öncelikle bu konu açıldıysa bana lütfen kızmayın,forumu aradım taradım bi türlü adam gibi sonuç çıkartamadım. Sizlerden ricam eğer aramızda Hyundai Coupe'ye (2004-2008) sıralı LPG taktırmış arkadaşlar varsa durumdan memnundurlarmı onu sormak istedim.
Eğer Hyundai Coupe değilde gene başka bir Hyundai motora LPG taktıran varsa ve cvp verirse çok sevinirim..
8 aydır arabasızım,şirketin bi tane Suzuki Alto'su var 1,1 motor,ilk başta nefret ediyodum kendisinden ama artık alıştım seviyorum bile
Az yakan dizel bir araç bakıyordum,grande punto yada 207 hdi vs. ancak gerek mazota gelen öküz gibi zamnlar gerekki bizdeki bir Grand Vitara jipe taktığımız LPG sonrası 2,5 V6 jipin alto kadar yakmaya başlaması,hem uygun fiyatlı hemde gösterişli olan hyundai'ye beni itti.
Hyundai Coupe hakkında forumda genel bir anti pati var.Normal.Bende fakir fukara coupesi diye dalga geçiyordum ama Audi A5 yada Cayman alacak param olmadığı gibi,nasıl olsa alto gibi güççük bir arabam da var ayrıca motosiklet kullanıcısı olduğum için performans ihtiyacımı fazlasıyla karşılayabilen bir oyuncağada sahibim,dolayısıyla bana LPG'li,az yakan,gösterişli,vergisi çok olmayan,şık bir yeni kasa Coupe,her ne kadar fukara avuntusu gibi olsada tatmin sağlar zannediyorum
Sizlerden ricam 90kmh sürat'la 10 metre boşlukta makas atıp sevinen arkadaşlar eğer bu markayı sevmiyorlarsa gereksiz laf kalabalığı etmesinler sadece soruma cvp alabilirsem çok sevinirim.