"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5 |
diesel kompressor ne konu açmışsın valla bayıldım doğrusu burada bu retarder ve havalı süspansiyon sesi hastaları varmış ki bende onlardan biriyim bayılıyorum her iki sesede bazen yanımdan geçerken arabayla isem camı açar biraz dinlerim süspansiyon sesimi kendi arabamdada hep o sesi çıkarsın isterdim C5 var hydropnömatik ama dızzzt diye bi sesi var o değil o süspansiyon ve retarder sesi olan binek bir arac çıksın oldukça müşteri çekecek gibi görünüyor
|
| | |
| | #42 |
| X5 3.0sd |
gerçekten çok güzel bi konu olmuş ağır vasıta araçlardan hoşlanan herkesin retardere karşı bi sempatisi vardır kesin.. ![]() otomobil firmalarıda konsept,hibirit arabalarla uğraşacaklarına arabalara retarder koysalar mükemmel olur
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #43 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 |
Ahmet yakında uzun marlboro'nun tekniğini de burada anlatmayasın ![]() şaka bi yana süpersin yine , thanx |
| | |
| | #44 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
eski yahu bu.. kopyala yapıştırın modifiye edilmiş halleri.. retarder amblemi için uğraştım o kadar ![]() konu 2006 dan kalma
__________________ |
| | |
| | #45 |
| Doctor |
geçende farkettim kendi sorumun cevabını aynı araçta neoplan tourliner 90 km de cruise sabitliyor,rampa çıkarken vites düşmek gerekmedikçe kendisi gaz vererek hızı sabit tutuyor,bayır aşağıda inerken 90ı geçmemek için retarderi devreye sokuyor kendi kendine. ayrıca cruise devrede olmasa bile otomatik konumdaysa rampa aşağı inerken gaza basılmıyorsa 90 a gelince yine kendi kendine devreye gidiyormuş -------------------------------- 0403 ve travegonun süspansiyon tıslaması kadar nefret ettiğim bi ses yok.ama retarder ve debriyaj sesine hastayım. özellikle kaymak asfaltta yüksek devirde debriyaja basınca çıkan bi boşalma sesi varki man ve neoplanların of of of yani
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #46 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
o boşalma sesi nerden geliyor tam çözemiyorum.. westgate açılsa içeriye ses gelmez.. diverter valve falan var galiba klima kompresörüde olabilir o ses.. zira ayne sesi ben vectra ie yapabiliyorum viğuuğğ olarak
__________________ Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 13-05-2008 - 00:22. Sebep: uyku belirtileri |
| | |
| | #47 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008 |
benim e200 de el gazı vardı retardar niyetine kullanıyorduk
__________________ BMW E36 CABRIO |
| | |
| | #48 | |
| Doctor | Alıntı:
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|