"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Kirpi | Re: Retarder
en merak ettigim ama adini bilmedigim sorma geregi duymadigim ve bbi turlu arastiramadigim sistem bu iste.. cok manyak bisey bu..aklimda hep motor freninin yerini alan sey bu ste ![]() yillar once otobuslerle seyahat etmek zorunda kalan ben,ki her zaman gidilecek yer icin her zaman haftalar oncesinden en onden yer ayirtirdim..hep sofor napiyor kacla gidiyor falan gozetlemek icin.. yaptim da.. bı yerde 120 yle falan gidiyoz otoyolda tabi birden onumuze kopek mi cikti ne adam retarder kolunu en asagi bi indirdi vijjjj hiz birden dustu 60 a falan kuut diye ses geldi gece tabi.. vs vs.. hayret etmistim ama otobusun icindekiler bi anda koltuklara yapismis aa noldu falan diyolardı ![]() alpercim,seni cook iyi anliyorum.. |
| | |
| | #22 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-09-2004 Yaş: 32
| Re: Retarder Alıntı:
Offf hocam of yaaaaa bak yine efkarlandım ya, nasıl bir sevda bu, nerden yakalandım bilemiyorum. | |
| | |
| | #23 |
| Kirpi | Re: Retarder
ahh bu otobusler yok mu..ah bu universiteler yok mu... yaktiniz lan bizi :P ses kaydini falan nerden bulacaksin abi? samanlikta igne aramak gibi bisi seninkisi de ha |
| | |
| | #24 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
sanırım senin gördüğün şişli E.m.l deki T-TEP teki tork konvertör maketi.. bende az buz biliyorum.. ama o kamyonlardaki otobüslerdeki olaya bayılıyorum.. ama şuana kadar bilmiyordum ub sistemi mekaniker olmama rağmen teşekkür ederim | |
| | |
| | #25 |
| Senior Member | Re: Retarder
arşivimden bi powerpoint slayt. PDF formatına çevirip upload ettim. işe yarar umarım. http://rapidshare.de/files/26542683/...NED_R.pdf.html
__________________ ZFR |
| | |
| | #26 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| |
| | |
| | #27 | |
| Diesel Power | Re: Retarder Alıntı:
o ses ne öyle savrulma frenlerme felan helede 0403 ile 0403 ün tıss tıss seside retardere ayrı bir ses cümbüşü yapıyor
__________________ Mesajı son düzenleyen Vectras : 22-07-2006 - 17:39 | |
| | |
| | #28 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-09-2004 Yaş: 32
|
Of be offf yine efkarlandım ya o ses yine aklıma geldi ah be ahh keşke gerçeğini şimdi dinleyebilseydim |
| | |
| | #29 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| Re: Retarder
ev arkdşım otobüs kaptanlığında okuyodu.. onunla yaptığımız retarder muhabbetlerini hatırlıorumda bizden başkalarıda varmışş alanayya gidioruz..yokuş aşağı iniyoruz bi yerde eleman retarder kullanıo paso millet dio ne biçim şöfor falan herhalde bırakın yaw ne güzel diesim geldi tabi millet linç ederdi beni ![]() yaw videosunu falan bulsak bulan koysun lütfn retarder kardeşliği
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #30 | |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
motor keislio tam retarder tesisatı yapcak bişi yok ben öle yapıom tabi sileceksiz versiyonu
__________________ FORZA CORZA | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|