"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far ::
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far :: Ledli 3. stop lambası ilk defa BMW 3 Cabrio'da kullanıldı. evet 25 cm stop lambasının içinde tam 72 adet led var
__________________ |
| | |
| | #13 |
| hızlı ve öfkeliiii | katılıyorummm
|
| | |
| | #14 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far :: Katılıyorsun da, kendi açtığın konularda bu mevzuda pek hassas olmadığını görmüştüm...
__________________ Team VW |
| | |
| | #15 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far ::
h4 xenon almayı düşünüyorum fiyat sordum montaj dahil 360 ytl dediler nasıl fiyat
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #16 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far :: Markası nedir?
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #17 |
| EmR@H Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Şehir: Ankara Otomobil: 2yüz6 (HDi)
| Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far ::
gerçekten çok güzel bilgiler paylaşım için herkese teşekkür ederim... bide son günlerde xenon fiyatları düştü bi arkadaşım çinden gelme 200 ytl gibi bi rakama xenon far olduğunu söyledi bu ne kadar sağlıklı sizce alınabilirmi yoksa uzakmı durmak gerekir... |
| | |
| | #18 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: :: Otomobil Aydınlatma Sistemleri, Xenon Far :: Alıntı:
Ben HID marka H4 xenon taktirdim... montaj dahil 300 ytl. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|