"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Member Kayıt Tarihi: 04-06-2004 Yaş: 35
| Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
arkadaşlar çok yararlı bilğiler yeni başlayan bilmeyenler için valla elinize saglık
|
| | |
| | #42 |
| geleceğin mühendisi | Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
Olması gerekende bu, aynısını uyguluyorum..Benim 97 model 180.000km lik Toyota şehirdışı ortalama 6.1lt/km yakıyo..Mümkün değilmi sizce?
|
| | |
| Reklam |
| | #43 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz... Alıntı:
| |
| | |
| | #44 |
| bAn mı???o da neKi... Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 28
|
maximum tork....minumum power======maximum yakıt tüketimi. .... |
| | |
| | #45 |
| EmR@H Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Şehir: Ankara Otomobil: 2yüz6 (HDi)
paylaşım için tşk bu bilgileri kullanacağım uzun yola çıkınca...
|
| | |
| | #46 | |
| KingWoswos Kayıt Tarihi: 04-06-2006
Arkadaşlar paylaşımlar için çok teşekkürler.Az yada çok neye göre değişiyor.Çok göreceli gibi geliyor sanki bana.Aracım VW Jetta 1,6 depom 55 litre şehir içinde 650 Km yapıyorum bu da yaklaşık 246 bin yapıyor.Arkadaşlarımın kimisi çok kimisi de iyi diyor.Ölçü ne olmalı sizce aracım fazla mı yakıyor??Hatta kimi arkadaşlarım servise gitte bir baktır bu yakıt çok anormal falan dediler insanın morali bozuluyor valla yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| | #47 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Ben de aynı araç aynı şartlarda feneryolu, bodrum türkbükü arasındaki 728km. yi giderken 45, dönüşte 44lt. ile bitirdim. Çok faydalı bilgiler, teşekkürler ahmet.
|
| | |
| | #48 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 23
Tabiki yazılanlara katılıyorum devirli araba kullanarak yakıttan tasarruf edilir bu bir gerçek ama nede olsa km.de 10 bin 15 bin kar edersiniz oda en fazla......en iyisi aracı LPG ye çevirmek
|
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| "JEEP" | Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
abi dikkat edin de gaz pedalını ayarlıyım, benzin tasarrufu yapim derken kaza yapmayın o kadar ince detaylar bence önemli değil, önemli olan devirli kullanmamak ve 90 ile sabit hızda gitmek |
| | |
| | #50 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
kendi aracımla ilgili olarak ekonomi konusunda uzmanlaştım artık karma olarak 100 kilometrede 4.3-4.4 ortalamayla benzinliğe girebiliyorum tabi yoğunluk uzun yol (rakamı 5,7 lerden çektim)
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|