"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | ||||
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
| Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() eskişehir yolu, konya yolu, istanbul yolu bu süratler için gayet uygun, istanbul TEM gibi diyebiliriz... ben genelde bu yolları kullanıyorum.... mesela sen de ayrancıdan çetin emeç- konya yolu - başkent ööretmenevi göbeği- beşevler- tandoğan istikametini kullanabilirsin... ayrıca ben cebecideyim, tunalı, çankaya ya da bahçeliye çıkarken de trafik sorunu yaşamıyorum 4. vites 60-70 km/h ile duraklamadan gidiyorum... hatta yeni bir yol buldum cebeci- akdere- köroğlu gecekonduların arasından arjantin-tunalı vs'ye gecekonduların arasından tek lambaya takılarak gidebiliyorum... dediğim gibi ankarada imkan çok... valla ankarada herkes istanbullular gibi cin olsa trafikte en ufak sorun kalmaz, binlerce alternatif var
__________________ | ||||
| | |
| | #32 |
| Accord 2,4 190hp 240nm Kayıt Tarihi: 28-11-2004 Yaş: 28
| Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
@schkurpat aman dikkat çetin emeçde radar oluyor...
__________________ İLKAY |
| | |
| | #33 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 23
arkadaslar bende bi tane anlatiyim. 93 model 3.20ci sahibiyim ve 90 km sabit hizla giderek yaktigim benzimle 130 km hizla giderek yaktigim benzin arasindaki fark gozle gorunmiyecek kadar az... ister inanin ister inanmayin
|
| | |
| | #34 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
ben bazen 5 te 70le gıdıorum megane II hb te bu da 1750 devre denk gelıor ve 3.6lt gıbı komık rakamlarla ılerlıorum bu dogru bı hareket mı yoksa bı zararı varmı ?
__________________ |
| | |
| | #35 | ||
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
Alıntı:
zaten olması güzel olur, Türk Ocağı caddesindeki tünel sanırım, 30-50 km/h ile dönülmesi gereken bir viraj, bilmeyenler 100+ hızla geliyor ve bum, dikkat ettiysen tünel içinde yamulmamış bariyer yok
__________________ | ||
| | |
| | #36 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Nasıl az yakıtla çok yol gidersiniz...
tıtreme yok 1500e kadar tık yok ... ıyı o halde boyle vıya
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| METON Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 21
kimi motorlar deviri seviyo, 2000 altında bile titreme yapıyo. enteresan bişey. Bi de enteresan bulduğum, aynı markanın aynı model arabasında bile kullanmaya bağlı olarak vites oranları farklılık gösteriyo. yani en baştan arabayı nasıl alıştırdıysak ona göre kullanmak lazım
__________________ . SERKEŞ ÖVEÇ |
| | |
| | #38 |
| akademik köle Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 29
benim gibi alırsınız 1200 motor yavaş yavaş giderseniz şehir içinde ankara trafiğinde 20 milyonluk benzinle 100 km yaparsınız birz daha ekonomik derseneiz 135 km yaparsınız diyim ben ana fikir: küçük motor
__________________ var olan birşeyden mutlaka bir miktar vardır. bir miktar olan mutlaka ölçülebilir. |
| | |
| | #39 | |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
ikazı var ama ben hiç radar görmedim orada ki hergün geçerim. | |
| | |
| | #40 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
ewet son veriler; bursa gidiş.. (yol bilgisayarı verileri) ortalama 71 km hız litre bazında tüketim 20,4 ortalama tüketim 5,7lt/100km toplam yol 363km (izmir- bursa/kestel) izmire geliş ortalama hız 74km litre bazında tüketim 19,3 lt ortalama tüketim 5,6lt/100km toplam yol 358km araba : 01 vectra b 1,6 bagaj + 3 kişi ....
__________________ Mınaaaa |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|