"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Nasıl Az Yakıt Tüketiriz (Kendi Makalem)
Yani sonuç olarak ben dipgazla ani hızlanmaya karşı ufaktan yollanmanın daha az yakacagını savunuyorum burda hemfikir olalım
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #32 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 26
doğrudur dipgaza prim vermeyin kardeşim..
__________________ Would you choose water over wine Hold the wheel and drive |
| | |
| | #33 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Senin süreden avantajın var tamam onu ben de yazdım da, benim de o sırada yakılandan avantajım var o ne olacak? |
| | |
| | #34 |
| Aktif Üye | Re: Nasıl Az Yakıt Tüketiriz (Kendi Makalem)
Ellerine sağlık çok güzel özetlemişsin.. boşa sallamak çok tasarruf sağlıyor..bende alışkanlık olmuş sürekli boşa sallıyorum ,başkasının arabasına binince yokuş aşşa boşa atmazsa rahatsız oluyorum .uzakta kırmızı ışığı görünce de hemen boşa atarım..nasıl olsa oraya kadar gidiyor . 95 lpg li 1.4 uno ile işe gidip geliyorum.eskişehir yolunda sağdan yokuş aşşa sallamış yeşil bir uno görürseniz o benim her seferinde 10 ytl gaz alıyorum. ve bitene kadar hiç gaz almıyorum. ne zaman stop ederse ozaman benzine geçiyorum.. şuan rekorum (10ytl) 7,9 lt gazla 120 km |
| | |
| | #35 |
| Japan Fan _ German user | Re: Nasıl Az Yakıt Tüketiriz (Kendi Makalem)
eline sağlık...
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|