"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER | lastik testleri içerisinde en doyurucu içerik Autocar'da idi. çok detaylı test etmişler, nerdeyse hataya yer bırakmayacak biçimde. ve sonuçlar zaten günümüzün en başarılı bilenen lastiklerini ortaya çıkarmış, özellikle F1 asymmetric. piyasadaki en iyi yaz/performans lastiği. P7 nereye öyle 2 testte birden birinci oluyor, neresiyle oluyor anlamak mümkün değil. ben 2 sene kullandım araç üzerinde, son derece sert, konforsuz, son derece sesli, ıslakta önden kayma eğilimi veren, çabuk aşınan tek büyük artısı adam gibi ısındığında çok iyi yol tutan bir lastik olması. şuan kullandığım Yokohama avs sport'lar kesinlikle açık biçimde daha iyi. p zero da hiç öyle başarılı bir lastik falan değil. Goordyear excellence ve Pilot primacy gibi lastikler overallda çok daha iyi ve düzenli lastikler P7ye göre.
__________________ www.travian.com.tr |
| |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt | bridgestone turanza 205-60-15 almayı planlıyorum yarın. kullanıp tavsiye eden var mı ?
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|