"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Full Metal Jacket | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
Başarılı yorumlar,ayrıca kesinlikle limitlerde ve performanslı araç kullanıyorsanız yarı ömründe değiştirin lastiği,en nefret ettiğim şey lastik değiştirmektir.88 den buyana araç kullanıyorum bir defa lastiğim patlamadı.Hep dişli ve taze lastik kullanın.
__________________ |
| | |
| | #12 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
Hocam süper bilgiler.. eline saglık.. |
| | |
| | #13 |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
Michellin marka lastik aldım 1 2 hafta oldu. 2. satırda belirttiqin şekilde lastiqimin üzerine baktım ve gördüqüm manzara bu ![]() Sanırım aldıqım lastik Aralık 2003 de üretilmiş ? 1,000 YTL verdim.. sende onaylarsan lastikciyle konuşacaqım.. selamlar. |
| | |
| | #14 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
| Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
2003 un 45 inci haftasinda uretilmis, lastik aldigin yerle konus
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #15 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem) Alıntı:
Teşekkürederim.. | |
| | |
| | #16 |
| Full Metal Jacket | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
Michelin'le ilgili bir bilgi verim,daha önce Michelin Pilot Primacy lastik almıştım,rezalet yol tutuş oldu,sonradan baktık rafda çok beklemiş,gidip Toyo'larla değişmiştim.Marka da olsa mutlaka diri ve tazesine bakın.
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem) Alıntı:
3 Lastikciyle görüştüm saklama koşulları cok önemliymiş. Florasan, qüneş Işıqı ve rutubetten uzak saklanması gerekiyormuş Lastikcim bana teminatı verdi bir sorun olursa yeni lastiklerle degişeceqim. bilqiler için tşk. | |
| | |
| | #18 |
| EmR@H Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Şehir: Ankara Otomobil: 2yüz6 (HDi)
| Re: Lastik Kullanımında Dikkat Edilecek Faktörler Ve Lastik Ömrü (Kendi Makalem)
paylaşım için çok teşekkür ederim keyifle okudum bunların hepsini dikkate alıcam...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|