"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-02-2007 | klima
muhakkak bunları bilyorsunuzdur ama yinede yazayım dedim 1. Araç durdurulduğunda kesinlikle kapalı konumda tutulmalıdır. 2.Aracın motoru çalıştırılıp, motor ısınmadan klima çalıştırılmamalıdır. 3. Klima çalıştırıldığında araç içi çok sıcak ise camlar, kapılar açık tutulmalıdır. 4.Klima ilk çalıştırılmada ;önce düşük konumdan daha sonra yüksek konuma doğru çalıştırılmalıdır. 5. Araç hareket halinde iken klima çalıştırılacaksa arabayı boşa alıp klimayı çalıştırmanız daha iyi olur. daha sonra uygun vitese takılır. |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 21 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Pug Partner |
sağol bilgiler için....
|
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-02-2007 | klima sübaplarına dikkat
mayıs ayında klima gazı dolmuştum. dün elektricikciğe gittiğimde klima dan verim alamadığımdan bahsettiğimde usta sağolsun bir gaz var mı diye bakalım dedi. gaz kalmadığı ortaya çıktığında benim yüz ifademi anlayabilirsiniz. tekrar gaz doldurduk sonra subaptan kaçırdığını üzerine su döktüğümüzde anladık. benim başıma gelen (iki defa gaz fiyatı vermek) sizede gelmemsi içn gaz doldurduğuuzda mutlaka kaçak var mı yok mu diye kontrol ettirirn
|
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye |
bu giderken boşa atıp açmanın mantığı nedir acaba |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | +1 ayrıca her kırmızı ısıkta durdugumuzda kapatcakmıyız klımayı
|
| | |
| | #6 |
| POKERAY | Araba Yüksek Devirde Olduğu Için Klimayı Açmak Kayışları Zorlar Zarar Verir O Yüzden Deviri Düşürüp Açarsan Kayışlar Daha Az Zarar Görür
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #7 |
| CLT |
genelde yuksek hizlarda , 120 ile giderken falan debriyaja basarak klima açmak tavsiye edilir,motora bagli bi sistem oldugu icin zorlama yapar
__________________ |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
anladım da ona gelene kadar ühüü ü neler var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|