"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| naturally aspirated only |
2 lambda sensörlü arabalarda sorun katalitik konvertör iptali yaptınmı çıkartıyor onlarada cheater takıyorlar sorun çözülüyor |
| | |
| | #12 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ikincisini neden koymuşlar öylese fark oluşmuyorsa?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| megane dynamique 16.16V |
evet o çift delikli susturucuyu taktık.arac sanki rahatladı.hem ses hemde hemde performans açısından fakat arac için sağlıklı bir şey olmadığını öğrendim ve yenisini taktım.eskisini takacaktım fakat içindeki tuğlamsı madde un ufak olmuştu...aracım megane 2 değil...2003 model fakat eski kasa...
|
| | |
| | #14 |
| megane dynamique 16.16V |
bence kendi orjinal parçası hariç bir şekilde problem çıkartıyor.
|
| | |
| | #15 |
| Snek Vız vız vız........! |
Bizim astra da geçen sene çatlamıştı değistirdi peder 1.200 ytl vermişti....
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
arkadaslar kat. iptalinin arabaya bi zarari soz konusu degildir asıl zararı cevreyedir (butun araclarımın katlarini sokmusumdur) dolma ve bosalma sebeblerı yakıt kalıtelerı ve ateslemedekı sorunlar olarak gorulur genel olarak 2003 2004 sonrasında coft sensor oluyo buna cheater koyarak yeni yazilim ekleterek coze bılırsınız ama araca bı zararı yoktur cevreye ehemıyetınıze gore dolarsa iptal ettirirsiniz yada 1000ytl ustu fiyatlara yenisini alabılırsınız bu kısısel secım konusudur
|
| | |
| | #17 |
| Pişman Değilim |
katalitik konvertörü zamanla dolmuş bir araçta iptal etmek daha verimli oluyor bildiğim kadarıyla yada pamuk eller cebe deyip yenisi takılmalı
__________________ |
| | |
| | #18 |
| . . . . . . . . . . . . . |
madem bu kadar çevreci bu otomobil firmaları ozaman katalitiğin yenisini ucuza satsınlar. bu kadar pahalı bi şeye yine dolup tıkanacağını bile bile kimse 1500 lira vermez. iptal ettirir. burda suç iptal ettirende değil. yenisini 1500 liraya satanda kimsede iptal ettirenleri çevre düşmanı olarak ilan etmesin.. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Member |
katılıyorum madem gerekli madem çevreciyiz bu kadarda kazık olmazki
|
| | |
| | #20 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
iyide kazık olmasının nedeni içinde kullanılan malzemeler. emisyon kuralları nedeniyle otomobil ürticiler belli normlara uymak zorundalar. 5.dünya ülkelerinde bu emisyon nromlarına pek takılmıyor muayene edenler. hatta arabayı bile görmeden muayene edecek kadar bilgi sahibiler!
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|