"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Filtrenize Dikkat..
Bir çok araç için 10k km - 15k km bakım süreleri veriliyor, haliyle bir çoğumuz da bu km'ler olmadan aracıyla ilgili endişe duymuyorlar.. Peki piyasada bir çok araca benzer motor özelliklerine sahip, 1,6l turbo-diesel bir araçta, 15k km sonrasında sizin ve motorunuzun aldığı nefesi temizlemekle yükümlü filtrelere ne oluyor... Mis gibi pembe-sarı-beyaz arasındaki hava filtreniz.. Motora giren havayı temizlemesi gereken hanii... ![]() ![]() ![]() Sizin solduğunuz havayı bir takım zart zurttan koruyacak olan polen filtreniz.. Rengini bilmeyenler olabilir, kenar tarafındaki gibi beyaz oluyor yenisi. ![]() ![]() ![]() En fazla 7500km'de değiştirmeli bu arkadaşlar..
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #2 |
| '95 |
Lineer bir kirlenme oluyor aslında,15000 gelene kadar takılı kalmasının bir sakıncası yok ancak arada temizleyip daha sonra zamanı geldiğinde deiştirmekte fayda var.
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006 |
Yazdıklarında haklasın yeni araçların bazılarında hararet göstergeside yok bunuda anlamış değilim hortum patlasa hararet yapsa motoru yaktın anlamassın bile.Normal bakım süresine bakılmadan 8000 ila 10.000 km arasında araç bakımları yapılmalı.
|
| | |
| | #4 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: ---- Yaş: 18 Otomobil: ---- | Işık oluyor onun yerine 100-105 dereceye geldiğinde hareret ışık yanıyor.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: ---- Yaş: 18 Otomobil: ---- |
6000km'de 1.4 benzinli filtreside farksız sayılmaz simsiyah bir durumda bundan önce o kadar olmazdı ama son dönem kullanımın yarısı gazlayarak olduğundan dolayı olabilir.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ÜzgünBakanÜye |
sanayide filtreye bi hava sıkıyolar tamam kaç kilometre daha kullanılırsa artık
|
| | |
| | #7 | |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: ---- Yaş: 18 Otomobil: ---- | Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006 |
Ben albeaya 6 liraya almıştım hava filtresini.takmasıda 15 saniye sürüyor.Sıklıkla değiştirilebilir.Bu arada hararet göstergesiz araba olmasın.Ne ışıklı ne de dijital olsun.
|
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
Bu konuyu teknik bilgilere taşıyıp sticky yapasım var ![]() Ozancım eline sağlık .. Unutmadan ekleyelim araçlar aşırı besleme olduğu zaman çok daha fazla hava emerler. 1.3 dizel aracınız 2.2 litre motoru varmış gibi hava emebilir dikkat etmek lazım.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
Polen filtresi çok önemli, kirlendiği zaman baş ağrısı yapıyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dikkat.., filtrenize |
| Konu Seçenekleri | |
|
|