"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bu mudur? | Dizel ve Benzin katkı madderi faydalı mıdır?
Evet arkadaşlar servislerde ve benzin istasyonlarında satılan dizel ve benzine atılan performansı arttırdığı söylenen katkı maddeleri gerçekten bu kadar faydalı mıdır? Fikirlerinizi rica ediyorum.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| aylak member Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 24
|
benzinli araçlarda etki ediyor sanırım ama dizellerde ne yapar ne eder bilemiyorum. ama benzinli araçlardaki kadar etki etmeyeceğini sanıyorum.
|
| | |
| | #3 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
bizde 2 kutu doktuk tanesi 10 milyondu yanlıs hatırlamıyorsam kucuk bı seydı 2 bosalltıık bı farkını hissetmedik ama bi katkısı olmustur herhalde.
|
| | |
| | #4 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
hiçbir faydası yok dediler bana (audi servis).
|
| | |
| | #5 |
| Bu mudur? |
teşekkürler ne bileyim yakıtı yağlayıcı özelliği varmış diyorlar ama danışmakta fayda var.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Performans arttırımından ziyade sistemin temizliğinde etkililer(deterjan bazlı oldukları için)...Buda uzun süreli kullanımda,daha temiz bir sistemin sağlıklı olması sonucu daha performanslı çalışması olarak düşünülebilir...Ha bu performans ne kadar hissedilir orası soru...?Ben pek hissetmedim fakat bakımlı motorda yakıt sarfiyatına etki ediyor o kesin...Çükü sürekli kullanıyorum...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Yağlandırmayı kolaylaştırıcı dizel katkıları işe yarıyor bana göre..
|
| | |
| | #8 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
würth marka kullandım bi ara arabanın gidişi sesi performansı fark etti ama artık bulamıyorum rom marka almaya başladım yakıt sistemi için iyi olduğunu söylüyolar bende 2 lt mazot parası verip alıyorum şimdi bide soğuk havalarda çalışmayı kolaylaştıracak bi katkı çıkartmışlar ondan aldım faydalı oldu Ama babam yıllardır dizel kullanan biri olarak boşver bunları direk gaz yağı kullan diyor
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
deponuzu fulluyormusunuz ? yarım litre benzın atın bizim servis söförü 2 lt koyuyor volt kapattımı 175 yapıyor |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-07-2007
|
deponuzu fulluyormusunuz ? yarım litre benzın atın bizim servis söförü 2 lt koyuyor volt kapattımı 175 yapıyor yukarıdaki yazılanların gerçek payı ne kadar doğru benzinin dizel motora zararı olurmu olursa ne gibi zararı olur tşk |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|