"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi Olabilir olmasına da aynı hesap yine de ben +20-25 hp için konuşuyorum 200 hp ler için değil ![]() hadi 120-130 hp olsun istiyorum desem neyse de 70 hp aracı misal 90 hp yapmak için bu kadar hacimin etkili olacanı sanmıyorum o yüzden istediğim hp ye göre bana söylediği modül fiyatı fazla değil mi dedim. |
| | |
| | #82 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
200 hp derken +200 değil. 130'dan 200'e, yani +70 bg deniliyor sanırım
|
| | |
| | #83 |
| SpeeDY GonZaLesSS | Re: Dizel motor modifiyesi
PayLaşım İçin Teşekkür Ederim...
__________________ |
| | |
| | #84 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
arkadaş 70 hp ye yakın bi hp istiyo 200 olabilmesi için benim istediğim o kadar fazla değil yani onu demek istedim | |
| | |
| Reklam |
| | #85 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Arkadaşımızın aracına U RAPID Exp uygulanıyor daha basit bi çalışma sistemi var.. Fiyat farkı araçların yakıt sistemlerine göre farklılık gösterir... Senin saracın 70 Hp. ve +17 Hp demişim..buda %25 e yakın bi değer.. Mercedes ci arkadaşımızın aracı 129 Hp.. ve %25 i 32 Hp eder..Buda ona normalde refere ettiğim değer..Ama kendisi Motorum sağlam diyor ve biraz daha güç istiyor...bende modülü ayarlayıp gücünü 200 Hp ye BELKİ çıkartabilirim ama azcık duman atabilir dedim..Aynı şeyler senin içinde geçerli..İstersen %40 güç artışıda sağlayabiliriz..Ama sorumluluk senin Mesajı son düzenleyen MehmetGazihan : 02-02-2007 - 00:58 | |
| | |
| | #86 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Rica ederim..Elimden geleni yaparım..
|
| | |
| | #87 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-04-2005 Yaş: 24
| Re: Dizel motor modifiyesi
mehmet bey normal turbosuz ve sürekli ilk çıktığı günden beri euro diesel kullanılan reno 19 diesel motoruda kurum olayı olurmu şu anda 200 000 km de şu güne kadar yağ ve filtreleri birde ısıtma bujileri dışında hiç bir masraf yapmadan biniyorum performansı filan hiç değişim yook carbon clean veya benzeri bişi gereklimi eğer satmaz binersem hedefim 600bin km ya ulaşmak o yüzden soruyorum hiç değilse 20 000km de değilde 200 000km de bir yaptırsam mı acaba ?? )
|
| | |
| | #88 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi Ben Florya dayım ama yapılan işin kalitesi, yerin yakınlığından önemli. Bildiğin, güvenilir bir-birkaç yer tarif edersen sevinirim. Bi de nelere dikkat etmemiz lazım, ayrıca chip ya da box uygulaması bu km leri görmüş bi dizele sorunsuz uygylanabilirmi? Teşekkürler.
|
| | |
| | #89 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| | #90 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
![]() |