"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Dizel motor modifiyesi
Kurum temizliğinden kastın carbon clean mi
|
| | |
| | #63 |
| BENZİNLİ OTO AVLAYICISI Kayıt Tarihi: 31-01-2005 Yaş: 29
Dump Valve nedir onu merak ettim ayrıca carbon clean yapan bosh servısıne sordum 80 bın 90 bın cıvarında yapın dıyorlar. En onemlisi egr iptal ediliyormu bunun faydası olurmu emme manifoltunun temizlğini yapılması kolaymı
|
| | |
| | #64 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
Aklımda 2 araç var. Fiesta 1.4 ve C2 1.4. İkinci el olacağı için hangisini daha uygun bulursak (ki fiesta olacak gibi, C2 ikinci elde pek yok) onu alacağız. Aklımdaki modifiyeler şunlar. 1-Babam bunu destekliyor. Chip yaptıracağız, sanırım 85~90hplere çıkarmak mümkünmüş. Fiyat olarak 800ytlden yüksek ama sanırım... 2-Açık hava filtresi dizel araçlarda performans düşürüyor diyorlar. Eğer öyle birşey yoksa yerli malı bitane taktırırım ![]() 3-Bu ikinci planda. Vanalı egzos nedir tam olarak bilmiyorum ama, aracın misal sol tarafında kendi egzosu dururken sağ tarafa da spor egzos taktırırım. Vanayla geçerim onların arasında. Hem çift çıkış gözükür Kötü yanı bi egzostan duman çıkacak diğeri süs gibi kalacak ![]() 4-Blow Off olabilir, ama o çok düşük bir ihtimal. Hani diğer herşeyi yaptık ta, elimde para kalırsa ve başka birşey almak istemiyorsam olabilir Fiyat olarak 400~500 ytl diye duydum, tabi markaya göre değişiyor.Modifiye haritam bu. Bunların motora zararı var mıdır? Ne kadar tutar ortalama olarak? Hangi aracı önerirsiniz? Fiesta Van olacak bu arada, arka koltuklar felan olmayacak Şimdiden teşekkürler
|
| | |
| | #65 | |||
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Evet en kaliteli ve kapsamlı kurum temizliğini Carbon Clean setleri yapar.. www.carboncleanturkiye.com Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
C2 çok güzel alet..tabi VTR si..Sen yinede Fiesta al yedekparça sıkıntısı çekme..Evet chip le en fazla 85 Hp lere ulaşabilirsin..%25 tork artışıda cabası..350€ civarında aracına uyumlu iyi modüller..Hava filtresi performans düşürmez ama düzgün sesde çıkmaz..Hatta turbonun ıslığı kafanın etini yer..Vanalı eksoz eksozcuların kendi çapında geliştirdikleri projelerden biridir..Sistem çok randımanlı olmasada gayet mantıklı geliyor bana..Blowoff u mutlaka tavsiye ederim..HKS olabilir..alışveriş siteleri bile satmaya başladı bu valfleri..üç kuruşa.. Bende teşekkür ederim.. | |||
| | |
| | #66 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
teşekkürler |
| | |
| | #67 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-01-2007
bildğim kadarıyla dizel araçta blowofu araca direkt uygulayamıyoruz bi takım işlemler gerekiyo yani sadece hks blowoffu alıpta takmak olmuyo her yerde yapmıyo doğrumdur? bi yer biliyorum ama başka bu işlemi yapabilen yerleri biliyomusnuz acaba?
|
| | |
| | #68 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Teşekkür ederim Mehmet, çok iyi bir iş yapıyorsun, ihtiyacımız vardı açıkçası
|
| | |
| | #69 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Rica ederim..Ben sizler için buradayım.. Valfin takılabileceği uygun bir slot oluşturmak dediğiniz gibi zahmetli..öyle park ampulu gibi al tak olmuyor..Ama araçta turbo varsa blowoff yaparsın mutlaka.. Mesajı son düzenleyen MehmetGazihan : 30-01-2007 - 00:54 |
| | |
| | #70 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi
Peki Carbon Clean i hakkıyla nerede yaptırabiliriz? 100 bini aşmış bi turbodizel de sıkıntı yaratırmı, ya da yararlı olurmu?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|