"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi
kesin bildiğim 1,3 corsa cdti ile 1,3 astra cdti arasındaki fark turbo , yazılım ve 6 ileri şanzıman (90 hp cdti ın turbosunda bazı farklar var.) benzer farkların G.punto da olduğunu varsayarsak şu aşamada yapacağınız he türlü müdahale garantiyi bozacaktır. ama garanti bitiminde veya isterseniz şu an yazılıma müdahele edilirse +15 hp nin çok rahat alınması gerekir. en az +20Nm torkla beraber yanlız stock halde 90 hp yazılımının uymayacağını düşünüyorum 1,3 multijetler ileri mühendislik ürünü 75hp ye göre mutlaka ince farkları vardır. son olarak aman eurodiesel motorinden şaşmayın.
__________________ Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 02-06-2006 - 19:43 |
| | |
| | #42 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| | #43 |
| Ring King:) | Re: Dizel motor modifiyesi
aha.80.000 de kurum temizii yapildiini bilmodum ben.2000 de octavia almishtik.tdi.neredeyse hic euro diesl girmedi deposuna.hichte kurum temizlii yaptirmadik.gereklimi bu acaba.araba tam tersine 200.000 den sonra hizlandi diebilirm.kadranin sonunu gordu. bu arada o pahali sensor. hava sensoru.genelde vw grubunda yapar.cekish gider.aslinda arizalanmio o.icini acip basincli hava ile temizlersen duzelio.ve yan sanayileri piyasada cok.mesela octavia hava sensoru 68 ytl. |
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-09-2005 Yaş: 24
Bi arkadas yapicak ben karsi cikiyorum ama dinlemiyor. 1.6 TDCI Focus a chip tuning ile ne kazandirilabilir? Kazandirilirse motorun omrunden, dayanikliligindan cok sey gotururmu?
__________________ S2000 kullanmayı CLS 500 kullanmaya tercih edenler klubu. |
| | |
| | #45 | |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
.
| |
| | |
| | #46 |
| Ring King:) | Re: Dizel motor modifiyesi
passat 131 lik var shimdi 145.000 de arach yine ayni shekil kullaniom.sorunsuz///
|
| | |
| | #47 | |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Bi de cok devirli kulaniyomusun bilmiyorum o da kurum tutmayi az cok engeller kanimca. | |
| | |
| | #48 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Diesel kompressor, sitede bir tane Alpin marka diesel performans kutusu satılık, benim grande punto multijet 75hp. aracımada uygun olduğunu söylüyor. Görüşlerin benim için önemli. Arabam şu an 800km. de, bu kutu da işletim sistemiyle motor arasına takılıyor. Garanti için takıp söktüğüm anlaşılırmı, fiyat biraz pahalı geldi yoksa uygunmudur, yani kısaca ne dersin. Şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #49 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
Ben söyleyeyim bildiğim kadarı ile Fiyatı normal chip yapıldığı zamanda 1.000 ytl civarıdır. Zaten sık sık söküp çıkarman gerekmez ki anlaşılmaz normal chipli araçlarda bile bilgisayara bağlanmadığı sürece anlaşılmıyor.. Satan arkadaşla buluş kutuyu araca takın biraz sür veya paşaoğlunda dyno ya sok 40 ytl ye farkı orda görürsün.. Benim bildiğim bu tür güç artışları yapıldığı zaman benzin sarfiyatın sakin kullanımda araba daha güçlü olduğu için düşüyor(bastın mı yükseliyor ona göre )Bence denemelisin |
| | |
| | #50 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Kullanılmış parçanın euro karşılığı satılmasına hiç anlam veremiyorum . Türkiyede yaşıyorsak YTL karşılığı hesaplaşmak daha mantıklı gibi. ilana baktım fiyat biraz fazla. ayrıca grande daha 800 km de ise parçayı takmak bence çok hevesli değilsen şu aşamada gereksiz. garanti gider mutlaka anlaşılır. kesin önemkli motor ekektroniği kablolarını ve önemli vidalarını özel markörlerle işaretlerler vidanın söküldüğü yada kablonun ayrıldığı belli olur. Bu gidişle avro düşeceğe benzemiyor. istersen o arkadaşla fiyat konusunda pazarlık yap anlaşırsanız parçayı al elinde bulunsun. garanti sonunda veya bıçak kemiğe dayandığında uygularsınız motora
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|