"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #361 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-01-2008
|
İlgimi çekti sonuna kadar okudum.
|
| | |
| | #362 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-02-2008
| İvmelenme güzel aslında. Yalnız şu var, ilk yaptırdığımda süper ivmeleniyordu, zamanla ya azaldı ya da ben alıştığımdan azalmadığı halde azaldı diye hissediyorum. Daha önce şehir içi kullandığımdan son hızı test etmemiştim. Ankara-İstanbul arası otobandan seyahat edince ister istemez son hız denemeleri yaptım. 200 ü çok rahat buluyor ama dediğim gibi 210 da tıkanıyor, gitmiyor. Bu tıkanma son zamanda mı oldu, yoksa ilk baştan beri varmıydı bilmiyorum çünkü daha önce son hız denemesi yapmamıştım. En kısa zamanda yanınıza uğrayacağım. Sanırım GKM garajdasınız. |
| | |
| | #363 |
| Chip Maker |
evet gkm garage dayım..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #364 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2008 Şehir: Ankara Otomobil: Mitsubishi L200 4x4
|
mehmet hocam merhaba bende 2006 mitsubishi L200 4x4 otomatik vites var. araç 18000km.de. motor 2500cc 136bg 314Nm. mitsu nun ralliart rallitronic chipi ile 167bg 348Nm ye cikiyormus. aslinda ben aracın gücünden memnunum, sorunum ilk kalkışlarda. araç rölantiden 1500-2000 devire gelene kadar (5-6sn)(pedalı koklesem bile) ölü gibi oluyor. normal vites olsa debriyajı ayarlayarak halledebilirim ama otomatik vites olduğu icin trafikte problem oluyor. ayrıca yakıt tuketimi de sehir icinde 12lt civarindaki bu da fazlaymis gibi geliyor. 2002 vito 112cdi cok daha az yakiyor. bu sorunlari halledebilir miyiz?. chip mi kullanmaliyim yoksa box mu? yurtdisinda 100 avroluk boxlar da var 500 avroluk boxlarda var farklari ne olabilir? orjinal chipi işcilikle beraber 2500-3000ytl civarindaymis. sence bu fiyat fazla mi? simdiden tesekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|