"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #351 |
| efsane 2488 Kayıt Tarihi: 07-05-2008
|
mehmet arkadaşım kolay gelsin.megane ll 80 bg aracıma chip yaptırdım ama chipten sonra duman yapmaya başladı.özellikle tam yüklenmelerde bu normalmi.aracım daha önce 80 bg di.chip işleminden sonra 110-112 bg civarına geldi.maxsimum verim alındığı için olabilirmi
|
| | |
| | #352 |
| Chip Maker |
Evet fazla güç alabilmek için fazla mazot verilmiştir..Kısmak lazım biraz..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #353 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Mehmet abi 307 1.6hdi 110hp'den dumansız vs. kaç hp alınır?
__________________ |
| | |
| | #354 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
konu içinde aradım fakat caddy'le ilgili birşey bulamadım 105 Bg'lik caddy elledikten sonra değerler ne olur, daha önce chiplenmiş caddylerde bu sebepten bir arıza oluştumu? Maliyeti nedir? Sadece yazılımı alma imkanımız varmı ve bedeli nedir?
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| Reklam |
| | #355 |
| Chip Maker | 138 hp sağlıklı bir değer..
| | |
| | #356 | |
| Chip Maker | Alıntı:
135 ila 180 hp arası modlanabiliyor..bu aralıkda ne kadar az güç o kadar az problem.. yazılımı nasıl yükliceksinizki arabaya ?
__________________ megachips@windowslive.com | |
| | |
| | #357 | |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
| Alıntı:
![]()
__________________ اختر اختر sevdaRlandım | |
| | |
| | #358 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-02-2008
|
Merhaba Mehmet Gazihan hocam. Benim 1.6 TDCI gümüş renk sedan focusumu chiplemiştin. Eline sağlık, memnunum. Sana bir sorum olacak. Geçen gün otobanda giderken aracım 4000 devirde takıldı, daha fazla deviri artmadı. Sürat yaklaşık 210'du. 210 da takıldı kaldı. Gösterge ise 240 a kadar devam ediyor. 4500-5000 devirlere (ve dolayısıyla 240 a) çıkabilmem için daha başka ne önerirsin? Bir ara yanına uğramak istiyorum aslında. Saygılar! |
| | |
| | #359 |
| Chip Maker |
bunu devamlımı yapıyor son zmanlardamı yapmaya başladı.. bahsettiğiniz şartlar motorun ciddi güce ihtiyaç duyduğu ve herşeyin limit yaptığı durumlardan biri.. bu durumda özellikle havayı daha iyi soğutabilmek ve daha fazla hava basabilmek sizi 240 lara çıkartabilecektir.. bu daha etkili bir intercooler montajı ve daha performanslı bir turbo ile saplıklı bir şekilde yapılabilir.. ama güce ihtiyaç duyulan bu devirlerde bir miktar daha yakıt püskürterek motoru biraz güçlendirebiliriz.. buyrun gelin daha gelişmiş bir yazılımla değiştirelim..
| | |
| | #360 |
| Chip Maker |
ahter..resimdeki cihazı çözemedim..ne işe yararki.. size aracın behynini okuyup yazabilen bir cihaz gerekiyor..
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|