"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #321 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-08-2008 Şehir: istanbul Otomobil: peugeot 407
|
selamlar aranıza yeni katıldım konu bayagı bı faydalı olmus usenmeden okudum valla hepsını benim bi sorum olacak 407 1.6 hdi araca sahibim alır almaz superchip uygulaması yaptrdık yalnız aracımın volan dıslısı hatalı cıktı ve garantı kapsamında degıstırdık bana ustaların soyledıklerı yenı bır sıstem yaptıkları ve bu yuzden debrıyaj tetıgının fılan da degıstıgı yonunde oldu dıslı degıstıkten sonra 1800 2000 devırlerde arabadan asvalt ugultusunu anımsatan bı ses gelıo ve bırazda performans kaybı oldu ama onlar ısrarla herseyın normal oldugunu soyluyolar bıde arabam soguk havalarda daha iyi performans veio bu yuzden bi cold air intake ve headers olayınamı gırsem dıyorum bu konularda bana yardımcı olursanız sevınırım |
| | |
| | #322 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Cold air olması lazım zaten sistemini hiç bozma sadece kutu içi filitreni değiş o kadar...Chipten sonra nasıl oldu,belirgin bir artış hissettinmi 407 de..Yani tamir işlemleri olmadan önce...Bizde yaptırmayı düşünüyoruz da onun için sordum..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #323 |
|
valla ben gayet memnunum tavsiye ederim yalnız ozellıkle aynı motora sahip daha hafif araclarda daha belirgin oluyo senin aracın markası nedir zaten 2000 devire kadar hersey normal sadece gaz daha hassas ama 2000 devırden sonra hısedılır bı fark var |
| | |
| | #324 |
|
bide benim hava fıltresınıde ve egzos olayındakı ısrarım arabanın daha rahat hava cekebılmesı ve gazı daha rahat verebılmesı yanı kesınlıkle ses vs yuzunden ıstemıorum yaptırdıgım yerde zaten en azından son susturucunu degıstırsen iyi olur demıstı sankı bu aralar benım katalızor de gıdecek gıbı hazır bozulmusken dedım bıraz oynayım |
| | |
| | #325 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
guncel ![]() mehmet abı nerelerdesın neler yaptın ![]() 130luk ibiza ıle neler yapabılırz 2 kelam et
__________________ |
| | |
| | #326 |
| Chip Maker |
benmi (((:
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #327 |
| Chip ve cihazlar bizde! |
Chiptuning: Ibiza (6L) 1.9 TDI PD +35hp +65NM Bir kac sayfa önde bir arkadas kwp2000'le flash etmeye calisiyordu.. KWP2000 ile EDC15 beyini okuyup ve yazabiliyorsun (Golf4 ...) EDC16 ECU beyinler (Golf5, Touran ...) KWP2000'le olmuyor artik. Bunlara baska bir alet gerekiyor malesef.. Bende 6 cesit cihazlar var ![]() Selamlarla Erhan |
| | |
| | #328 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
mehmet selam 1.3 multijet ile 1.4 hdi arasında tercih yapmak gerekse hangisini tavsiye edersin (fiorino&bipper)
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #329 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bimper
__________________ |
| | |
| | #330 |
| Doctor |
bimper
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|