"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #301 |
| Chip Maker | ![]() Sağolasınız.. 2.el bi 1.7 corsa daha aldım..Diğerleri arkadaş arabaları idi..Bu sefer garajın arabasını yüklüyorum.. şimdilik üzerinde standart modifiyeler var..130 hp 310 Nm gibi..önümüzdeki hafta muhtemelen yeni bir turbo denemem olcak..Gerçi denedim ama 4 barda patladı turbo..ext wastgate takmak zorunda kaldım.. neyse hele bir bitirelim..daha geniş konuşuruz.. kolay gelsin..
__________________ |
| | |
| | #302 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli |
konu guncel mi devam ediyor muyuz ona gore soru yazacagim
|
| | |
| | #303 |
| ÜzgünBakanÜye |
bence güncel ama kesin birşey söyleyemeyeceğim |
| | |
| | #304 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli |
ozaman soruyorum dizel chiptuning ile ilgilenen arkadaşa, ben direkt beyne chiptuning yaptırmak istiyorum cunku daha stabil ve daha fazla guc elde edildiğini öğrendim boxtuninglere göre. Aracım Citroen Nemo 1.4HDI motor 70 BG 180nm tork var, turbosu ve intercooleri var. Yeni yazılım atarak turbo basıncı(0,6 bar mış benimki) ve diğer avans ayarlarıyla oynayarak optimum duzeyde kaç hp ve tork alırım.
|
| | |
| | #305 |
| Chip Maker |
o motor o araçlara hangi donanımla takıldı bilmiyorum.. hangi turbo nasıl bir yöntemle kontrol ediliyor, nasıl bir işletim sistemi kullanmışlar hiç bilmiyorum. Ama PUG 206 1.4 HDI 68 hp den +16 hp alınabilirken Cit C2 1.4 HDI 68 hp den 12 hp alınabiliyor..
__________________ |
| | |
| | #306 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli | slm, bugun izmit çözüm elektronikten direkt chipe eobd2 soketinden chiptuning uygulaması yapmaya çalıştık ama kwp2000 programı tanımadı benim ecu yu, sanırım motorun yeni olmasından dolayı bu ecunun datası yok kimsede. bosch un beyni kullanılıyor motorda. ben kafaya koydum chip yaptıracağım, nasıl yardımcı oabilirsin-iz bana. 500tl fiyat çekmişlerdi bana.
|
| | |
| | #307 | |
| Chip Maker | Alıntı:
Bu değilde Fiorinodan çok yaptım ve Eğer dediğin gibi BOSCH ECU ise mutlaka yaparım.. Fiyat gayet iddalı..Farketmez..
__________________ | |
| | |
| | #308 | |
| x-Member | Alıntı:
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #309 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli | tekrar slm, bosch ecu oduğuna eminim, siz ne kadara yaparsınız bir de alacagim hp ve tork ne olabilir, fiyat ne olacak bana, ona göre izmitten geleceğim, 1-2 saatlik iş diye biliyorum chiptuning işini değil mi.
|
| | |
| | #310 |
| Team Lada |
bana göre chip uygulamasıyla 12 16 bg az gibi...
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|