"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-02-2006 | Re: Dizel motor modifiyesi
PaylaŞim İÇİn SaĞol Bu Bİr Çok Dİzel Kullanicisi İÇİn Bİr Soru İŞaretİydİ Dİzel Modİfİyesİ
|
| | |
| | #23 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22 | Re: Dizel motor modifiyesi
fiyatları Türkiye de ne aralıklarda? 400 euro mu yine..motor ömrüne,motora vs zararı yok mu? |
| | |
| | #24 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
arkadaşlar bu şekilde anlamsız mesajlarla konuyu kirletmesek ? kime cevap verdiğin bile belli değil .. lütfen forumu daha özenli kullanalım ... Açtığım konuyu google aramalarında 1. sıraya oturacak şekilde ayarladım. sitemize üye olmayan birinin bu başlık altında konuya faydasız mesajlar görmesini istemem. Anlayışınız için teşekkürler.
__________________ | |
| | |
| | #25 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
fiyat aşağı yukarı verdiğin değere yakın. motorun limitleri zorlanmadığı sürece zararı yok. mesela 1,9 fabia vRS motoru 131 hp verirken , hava emiş yolu ve elektronik yazılımı farklı olan ibiza 150 hp. transporter TDİ 86 hp ile 105 hp arasındada bariz fark yazılımdır.
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Bknz:Multijetler.1.3 cdti tan 70 hp de çıkıyor (corsa,punto vs)90 hp de(astra,punto) hatta bunlar chiplenerekde değişik rakamlar elde ediliyor off bu dizeller.... | |
| | |
| | #27 |
| Junior Member | Re: Dizel motor modifiyesi
Dizel Corsa 1.3 CDTI 70 Hp ile Astra 1.3 90 Hp Arasındaki Tek fark Geometrik turbo 6 ileri şanzuman ve beyinyazılımı.
|
| | |
| | #28 | |
| onuratör | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
__________________ 1.3 RUSTY | |
| | |
| | #29 |
Olmaz Olurmu Dostum. Tüm Vites Oranları Farklı ve 6. vitestede ekonomi var. Ara Hızlanması da gayet iyi Düşünsene O Janzumanı 1070 Kg. Corsaya bindirdiğini 5 ileriden farklı olurmu olmazmı sence ?
|
| | |
| | #30 |
Olmaz Olurmu Dostum. Tüm Vites Oranları Farklı ve 6. vitestede ekonomi var. Ara Hızlanması da gayet iyi Düşünsene O Janzumanı 1070 Kg. Corsaya bindirdiğini 5 ileriden farklı olurmu olmazmı sence ?
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|