"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #261 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Dizel motor modifiyesi
Bana güzel ses veren bi egzos markası tavsiye edebilirmisiniz. Benzerlik açısından Hondalarada sıkça gördüğüm magnaflow ların sesi gibi yüksek devirde biraz tizleşen bi ses... Daha doğrusu dizel araça takılabilesi en uygun marka ve model ne olabilir ( kamyon gibi ses cıkarmasında daha bi japon havası olsun istiyorum)
__________________ |
| | |
| | #262 | |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Yoksa dump valve turbonun ıcınde sıkışmış havayı bırakmıyor ve turbonun dolması için gecerli süreyi kısalttrıgından gaza daha hızlı cevap verebiliyor diye biliyorum ne kadar dogru soyledım ???
__________________ | |
| | |
| | #263 | |
__________________ | |
| | |
| | #264 |
| VURGUN | Re: Dizel motor modifiyesi abisi sen eskı dısel lerden bahsedıyorsun arıkın senın dedıgın gıbı calısan dıesel azaldı nerdeyse sesını bılem duyamazsın artı ufak bı ses gelıyor oda adama ayrı bır haz verıyor sankı ınsanın ıcını gıdıklıyor
|
| | |
| | #265 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Dizel motor modifiyesi
Passat hala traktör gibi çalışıyor.
|
| | |
| | #266 |
| VURGUN | Re: Dizel motor modifiyesi valla bilader geçen gun bı arkadasın 2007 passatı na bındım ses fılan yoktu ayrıyeten arabaya hasta kaldım daha duzelemedım su andada bı kırıklık var uzerımde ![]() bı suruyum dedım el frenını bulamadım len el frenını nereye koydunuz dedım adamlar dume takmıs bulamadım anahtar delıgı aradım onuda bulamadım megerse ufak bı delık ![]() ![]() ![]() ) varmıs oraya anahtarlıgı tıkıyormusun
|
| | |
| | #267 | |
__________________ | |
| | |
| | #268 |
|
konuyu canlandıraklım biraz ![]() 1,6 109 bg dizellerde bov veya DV standart motora entegre mi yoksa ??? demek istediğim su hem turboyu korumak hemde turbo lagı az da olsa azaltmak için re-map in yanında bov kullanmak daha iyi olmaz mı?
__________________ |
| | |
| | #269 |
|
horrrrrrt
__________________ |
| | |
| | #270 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-01-2008
|
dizel arabalarında artık benzinliden bir farkı kalmadı. mazot ta geldi 3 milyona devlet poltikası galiba mazot ve gaz ıda benzinle eşitlicek. İyi arabaların dizel leri az yakıyor diger dizellerde benzinli kadar yakıyor nerdeyse ve dizel arabanın tamiri daha zordur ve benzinliye göre daha 2-3 kat daha pahalıdır. Ben benzinliden vazgeçmem. yıllı 60 bin -70bin km yapıyorsanız dizel avantajlı ama bir aile arabası ise dizelin hiç bir avantajı yok.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|