"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #251 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Dizel motor modifiyesi
eeee Corsa diyorum 0-100 kactı kac oldu ?
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #252 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Benim 1.7 8-9 saniyede çıkıyor..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| Reklam |
| | #253 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
gayet makul bi süre
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #254 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi Valla babama birisi 110 bine kadar götürür demiş. Nasılsa satarız onu o kmye kadar diyor, ondan yaptırmayacağız sanırım
|
| | |
| | #255 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizel motor modifiyesi enjektörlerin bakımı yada tamiri yapılabilir bosch servisleri bu işi makul ücretlere yapıyorlar mehmetde bosch serviste çalışıyor
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #256 |
| ///M POWER Kayıt Tarihi: 02-08-2007 Yaş: 26
Cok guzel yazı yenı gordum cok başarılı
__________________ |
| | |
| | #257 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Dizel motor modifiyesi
merak ettim şu corsadaki işlemlerin listesi nedir acaba
__________________ |
| | |
| | #258 |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: Dizel motor modifiyesi
Yaw pederde accent era var vgt 110luk. Ucuz yollu bir yazılım uygulaması yokmudur buna uygulanabilecek?400,500€ bayılmak mı lazım illa? Rahat 135 hp falan olur heralde?
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #259 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi aslında motor o kadar kalifiye ki yapılacak çok fazla iş yok.. ilk i tarafımdan yazılımdaki limitlendirmeler açıldı.. Boost Limiter Torque Limiter Smoke Limiter Ardından Turbo revizyon atölyemizde Turbo kompresör pervanesi yaklaşık 4 mm kadar genişletildi ve hazır turboyu açmışken wastgate i de iptal ettirdim çünkü turbonun basınç düşürmesini asla istemiyordum..Motoruma gerçekten çok güveniyorum..ISUZU gerçekten şaheser oluşturmuş.. basınç olarak 1.9 u gördük ve karışım fakir kaldı.. Yazılıma tekrar el atarak arabaya duman attıracak kadar yakıt verdim.. Hepsi bu kadar.. Ve bu araçlar gerçekten gücü yola çok iyi aktarıyor..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #260 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
yok o kadar para vermene gerek yok yauu... (: evet o güçlere ulaşılabilir..
__________________ megachips@windowslive.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|