"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #241 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Dizel motor modifiyesi
G.Punto 90 bg liklre uygulsak yürüyen aksamı iyileştirmeye gerek olur mu ?
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #242 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Şu ana dek uygulanan grandelerde böyle bir ihtiyaç hissedilmedi...
__________________ megachips@windowslive.com | |
| | |
| | #243 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Re: Dizel motor modifiyesi içime sinmeyen bi durum ama b,lmiyorum belkide baan oyle gelıyo ama 1.3 90 bg bi aracı daha fazla zorlamaya gelmez gibime geliyo sanki +16 bg yuklersek patlayackmış izlenimi var içimde daha dogrusu fiat a pek guvenmıyorum acaba hangi süphemde haklı olabilirim fiata guvenmeme hususunda mı yoksa 1.3 90 bg e +16 bg in fazla gelebileceği hususunda mı?
| | |
| | #244 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
Baştan söyleyeyim bu mesaj tamamıyla yanlış bilgiler içerebilir ![]() Bizim araç da 1.4 90 hp. Ben de düşünüyordum, 1400ccden 90 beygir çıkarmışlar daha fazlasında arıza çıkarır diye. Ama 70 beygirliklerde 8 valf varken 90lıklarda 16 valf var. esas farkı yaratan bu sanırım. onun için ekstra beygirler sorun yaratmaz sanırım. bizim enjektörler sakat gitti gidicek onu riske atmak istemiyorum yoksa biz de yaptıracaktık |
| | |
| | #245 |
| Re: Dizel motor modifiyesi
bide sunu merak ediyorum bu uygulamayla beraber cold air intake taktırsak ve egzos siteminide değiştirsek mod uygun bi şekilde nolur randımanlı olurmu sonuç???
| | |
| | #246 | |
180 bin km de puntomuz var sıfır alındığından beri Chipli...Deli gibi de kastırılıyor araba, şirket arabası tahmin edin...kimi zaman 20 bin km de yağ değişiyor ihmal ediliyor..Ama hiç bir sıkıntı yaşatmadı.. Motorun yağlama, soğutma, besleme sistemleri ve silindir piston yapısı %30 a kadar hiç sıkıntı yaşatmıyacak kapasitede.. Bizim 1.7 corsa lar gibi %55-60 ekstra güç almıyoruz ki arabadan..
| | |
| Reklam |
| | #247 | |
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
:not: su aralar bı araba alma aşamasındayımda alt yapısı sağlam bi dizel dusunuyorum... ![]() son bie ekleme daha sizin corsanın 0-100 kactı kac oldu pbox işleminden sonra
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #248 | |
Enjektörlerin konusunda yardımcı olabilirim..
| | |
| | #249 | |
Bu araçların hava emiş sistemi çok uzun ve ince borulardan oluşuyor..Oysaki turbonun hava giriş kısmı tamponun dibinde..Bizim tampon altından direk havayı turboya aldığımız uygulamalarda dynoda düzgün belli olmasada yolda sanki 10 hp kazanıyormuşuz hissi uyandırıyor.. Eksoz olayı alt devirlerini gebertir..Box ile desteklemen gerekir..Ama üst devirler bi hayli canlanır..Turbonun çıkışından itibaren hiç susturucusuz 6-7 cm tek parça düz boru ile arkadan çıkartıldığında gerçekten etkileyici bir ses ve performans elde edilebiliyor.. Bu işlemler bu şekilde yapılmadığı sürece performans açısından hiç bir beklentiniz olmasın..
| | |
| | #250 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|