"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #221 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Motor parçaları, Soğutma, yağlama ve ateşleme sisteminin kaldırabildiği kadar devir çevirilebilir dizelde..Robert Bosch amcam derki..Dizelde avans sonsuzdur..Devir de..!
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #222 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Dizel motor modifiyesi
Ne güzel demiş robert amca |
| | |
| Reklam |
| | #223 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #224 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
abici geleceğin morotu dizel hibritler olabilr... son dakka golü yağına vw tsi gt gibi yüklü aletlere yüklenip piezo benzin enjektörleri 32 bit lik ecular falan en fazla 10 sene tutunur daha ... sonra dizeller tıkırdar yada vızzz hesabı ceryanla gideriz ![]() bHidrojen mi ? geçiniz
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #225 |
Ceryan favorim abi...(: hep düşünürüm yolda atışcan bi şöförle in aşağı dicen çekcek 2 arabada sağa incekler aşağı birinin elinde levye diğerininkinde 20 metre kablo (: veririm ceryana yaklaşma.. )))
| | |
| | #226 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
-hanım sana kaç kere dedim şu arbanı şarza koy die tövbeee kaldın demi yolda genee
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #227 |
Auto Show dergisi olaya el attı..(: ![]() ![]() konu mankeni benim..(: Atölyede bizim atölyemiz.. Tıklayın ve Metinlerin okunabildiği büyük boyutu açın.
| | |
| | #228 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 35
110 hp gücünü bir c4 5D üzerinde veren dizel motoru güçlendirmek istiyorum. bir iki sorum olacak; 1. makalede adı geçen iki tip modülün aslında yaptığı şey aynı, daha çok yakıt göndermek. neden aynı sonuç farklı iki şekilde elde edildiğinde biri şehir içi kullanımına diğeri daha çok güce hitab ediyor? 2. yakıtı artırırken lambdayı düşürmüş oluyoruz, bunun önüne geçmek için hava miktarını da kontrol edebilen ve artırabilen bir ürün var mı? 3. bir süreliğine istanbul dışında olduğum için, ürünü almaya karar verdiğimde adresime postalanmasını istemeyi düşünüyorum. aracı muhakkak atölyeye getirmem gerekiyor mu yoksa kendim bağlayabilir miyim? 4. c4 1.6 hdi için her iki modülünde güç/tork grafiklerini görebilir miyim? 5. modül fiyatları nedir? canstb@hotmail.com <=msn |
| | |
| Reklam |
| | #229 | ||
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Bütün bunlar direk yakıta yansıyor ve bu alt devirlerdeki ekstra tork motora daha az tükettirerek daha fazla yol katedmenize olanak tanıyor.. Yanlız LPI modüller sistem basıncının normaldede max olduğu durumlarda herhangi bir iyileştirme operasyonu düzenleyemez çünkü sistem mekanik olarak basınç sınırlandırması koruması altındadır.. IP diye nitelendirilen modüller ise şöyle çalışır ; Dizel motorda devir püskürtülen yakıtın miktarı ve süresi ayarlanarak kontrol altında tutulur..IP modüller motor püskürtme komponentleri olan enjektörlere ECU tarafından gönderilen ateşleme sinyallerini üzerinden geçirerek programlanan grafik doğrultusunda ilave sinyaller ekler böylelikle yanma kuvvetlenir..Kuvvetlenen yanma oranında artan eksoz gazı debisi tuboyu daha fazla çevirir ve turbo daha fazla hava basar..Böylelikle LPI modüle nazaran daha fazla ve uzun soluklu bir güç artışı elde edilir.. Alıntı:
Evet ürünün montajı çok kolay ve motaj klavuzu var..Lojistik işin en kolay kısmı..
__________________ megachips@windowslive.com | ||
| | |
| | #230 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 24
mrb benim 2004 model 2.5 lt 130 bg transporter için yapabileceğimiz işlem sence en uygun ned,r ? araç gücü tatmin edici fakat ben dahada atik ve süratli olmasından yanayım birde bu chiplerden benşm bi arkadaş transit connecte taktı ve motor yanmışmı mkol mu ne çıkarmış galiba böyle tehlikeleri mevcutmu gerçekten
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|