"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| ford kullanan üye | Re: Dizel motor modifiyesi
abı dıesel motor hem ekonomık hemde performans bakımından okadar kotu deıl ALLAH gostermesınde bensınlı bı arac almayı dusunmuyom ama sartlar ne olur bılemem ama sadece diesel ben memnunum
|
| | |
| | #202 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Ayrıca abd'mi dizel motorları yaygınlaştırmaya uğraşıyor? Mazot daha pahalı diye biliyorum orada. Ama zaten otomotiv endüstrisinin geleceği dizel değil, hidrojenle çalışan araçlar. | |
| | |
| | #203 | |
| S.S.Ö.G. | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Kullandın mı şu son model herhangi bir CDI teknolojisi ile üretilmiş Dizellerden herhangi birini??? Bence kullanmadığın için Dizelin gelişimini görmezden gelebiliyorsun... Bu arada Hidrojenle çalışan otomobillerin gelecekte tam anlamı ile kullanılacağını bugünden söylemek zaten çok yalnış... Hidrojenden çok daha iyi teknolojiler bulundu...
__________________ | |
| | |
| | #204 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: Dizel motor modifiyesi
yalnız yüksek tork kadar o yüksekliğin devamını getirebilmek esas önemli olan. birden 1000+ torka çıkıp sonra hemen düşmen bir işe yaramaz. o yüzden performans motorlarında benzinliler avantajlı olacaktır.
|
| | |
| | #205 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
![]() içten yanmalı motorlar sadece otomobillerde kullanılmıyor ayrıca. | |
| | |
| | #206 | |
![]() CL65Amg@ Kim söylemişse yanlış söylemiş. Bunun detaylı açıklamaları var çünkü... Güç ve Tork İlişkisi | |
| | |
| | #207 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
@jlo onceki mesajlarda range rover 4.6 hse sehir ici 15.x litre yakıyor demissin. benim range rover'ım vardı (97 HSE 4.6) ne kadar sakin gidersen git tuketim sabit idi. 21-22 litre arası. belki motor farklı olabilir ama o kadar fark olmaz bence dizel teknolojisi bu kadar gelismisken ve imkan varsa benzinli almak (performans modeller haric) bence gereksiz. |
| | |
| | #208 |
Kusura bakma o değer Grand Cherokee için geçerliymiş, yeni gördüm.
|
| | |
| | #209 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Bizim Başlık Sabitmi oldu Yauuu..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #210 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
Konuya bir güncel çekeyim... Bu saat ten sonra çok işime yarayacak gibi görünüyor.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|