"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22 | Re: Dizel motor modifiyesi Yaw peki bu chipi nerden temin edebiliriz?
|
| |
| | #12 |
| Eski Member | Re: Dizel motor modifiyesi tuning firmalarında intanbul da istediğin yerde bulabilirsin
|
| |
| | #13 |
| Burdurlu Osman Usta...:D | Re: Dizel motor modifiyesi cok saol bu bilgiler icin
|
| |
| | #14 | |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
yoksa şu ana kadar baya araştırdım fiestaya + 22 weren çip e rastlamadım.sadece 2 markayı nette gördüm yanii..
| |
| |
| | #15 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı | Re: Dizel motor modifiyesi çok sağol
__________________ اختر اختر beni tanıdıkça nefret ediceksin |
| |
| | #16 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22 | Re: Dizel motor modifiyesi Dikkatimi çeken 2 motor war 5.35d ->272 hp den 315 hp ye..We 560 torkdan 630 torka..Bu ne ya!! a3 2.0 tdi->140 hp den 168 hp ye.We 320 torkdan 390 torka..Bu da müthiş.. |
| |
| | #17 |
| Uçan TRaKTöR | Re: Dizel motor modifiyesi Hava filtresii uygulamasi hakkinda Ufak bi soru ... 2.0 lt benzinli aracta hava filtresini sokun ve yaklasik 1 km gitmeyi deneyin arab asiri havadn cup diee stop edioo ... Ayni seyi 2.0 lt diesel motorda denielim ne oluoo..
__________________ XeRLeR DueMaS KöRLeR DuYMaZ 3o7 Bir Asal Sayıdır |
| |
| | #18 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: Dizel motor modifiyesi uyguladığın aracın markası nedir ?? Hava filitresi 1,0l motordan 500 cid amerikan motorlarına kadar geniş uygulama yelpazesine sahiptir. senin filitreyi uyguladığın araç fazla havadan boğulmadı hava akışmetren yada debimetren emilen havaya karşılık motora göndereceği yakıtı hesaplayamadığı için stop etti. 2,0l için yaptığın genellemen gayet yanlış.
__________________ |
| |
| | #19 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Dizel motor modifiyesi eline sağlık çok güzel bilgiler... +rep
__________________ |
| |
| | #20 |
| Bulgarian Girls Fan:) | Re: Dizel motor modifiyesi www.mtm-tuning.com vw grup ıcın ıdeal tunıng mekerzı.tum modellerının chıp ı var.
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|