"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #181 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi
dimi ![]() fuel eaters sizi
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #182 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
| Re: Dizel motor modifiyesi Yakın zamanda "water eaters" olduğumuzda acaba ne olacak? |
| | |
| | #183 |
otto motoruna pek laf atmadım ama sizde diesel motora kin var
| | |
| | #184 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
| Re: Dizel motor modifiyesi Yok ama bu kadar abartılmasına karşıyım evet...
|
| | |
| | #185 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2005 Yaş: 33
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak yardımınızı bekliyorum. 2004 model Ford connect turbo 80.000 km aracım var sabahları çalıştırdıktan sonra ilk harekette beyaz duman atıyor sonra kesiyor bunun normal olduğunu yazanlar var ama benim endişem beyaz duman miktarı, hafif gaza bastığımda arkamdan bulut kalkıyor gibi olması ustaya gösterdim intercolere yağ gelmiş ondan olabilir diyor bi uzun yol yap sonra anlaşılır dedi.Bende yaptım ama hava güneşliyken çalıştırdım hareket hafif gaz yine aynı duman ve anlamadığım intercolere neden yağ gelir sorun ne olabilir. Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #186 |
Şu ustalara(!) gıck oluyorum yahu.. intercooler neden diyorsun be adam.. koca emiş hattı başka biyer seç kendine sallamak için.. adı biraz korkunç geliyorya interli falan ![]() sorun enjektörlerden motorinin püskürtme zamanlamasının düzgün olmaması. yanma verimli gerçekleşmiyor.
| | |
| Reklam |
| | #187 |
| ford kullanan üye | Re: Dizel motor modifiyesi
kullandıgın yakıttanda olabılır bende 2004 fusion tdci var yaklasık 50000de ama daha allaha sukur ole bısı gormedım euro dıesel kullan belkı duselır ford servısıne gostersene ınsallah sorun buyuk deıldır
|
| | |
| | #188 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2005 Yaş: 33
sorun enjektörlerden motorinin püskürtme zamanlamasının düzgün olmaması. yanma verimli gerçekleşmiyor. __________________ Yakıtı sürekli Shell Euro Dizel alıyorum.Enjektörlere gelince aracı aldığım kişi enjektörleri 55.000 fazla yaktığı için değiştirmiş.Servise de göstermek te istemiyorum adamı bayabi kasıyorlar.Sizce nasıl bir uygulama yapmalıyım. |
| | |
| | #189 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
__________________ megachips@windowslive.com | |
| | |
| | #190 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
G Ü N C E L
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |