"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: Dizel motor modifiyesi
dizellere ikinci bahar.....güzel çalışma tebrikler
|
| | |
| | #132 | |
| MUGEN VTI Kayıt Tarihi: 01-11-2005 Yaş: 28
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #133 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Yok sağlam uygulama merkezleri hem ürüne hem yaptıkları işe garanti veriyorlar.. toyotasa@hotmail.com burda iletişim kurabiliriz..
__________________ megachips@windowslive.com | |
| | |
| | #134 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizel motor modifiyesi
Konu güzel bide dizel olunca atlamamak olmadı bosch urazda alpin modül taktırdım aracım güselde oldu tavsiye ederim. Ama merak ettiğim konu şu arabama kutu içi performans filtresi istiyorum nerden bulabilirim ve bana katkısı ne düzeyde olur. Modülden elde ettiğim güce + bişeyler katarmı bide blow off olayı var derdim ses değil turbo ömrünün uzaması bunun için hangi marka blow off daha iyi olur ankarada kim bu işi sağlam yapar Teşekkürler Mesajı son düzenleyen godfather : 19-03-2007 - 16:38 |
| | |
| | #135 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Hava filtresinden ne ses çıkar nede performansa etki eder..Turbonun emiş ağzından direk geniş bir boruyla ön tampondan hava verirseniz hissedilir bi artış sağlarsınız..başka türlü girmeyin o işe.. Urazın taktığı alpine basınç sensöründen bağlanıyor sisteme..Dimsport un modülleri enjektör sinyallerini değiştirerek daha fazla randıman kazandırıyor..kaça maloldu alpine ? Blow Off için HKS den şaşma..Düzgün işi bilen birine taktır..sesi uzatsın biraz valf..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #136 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| | #137 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-01-2007
| Re: Dizel motor modifiyesi
mehmet ustaa vallaha her siteye lazımsınn |
| | |
| | #138 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-02-2006
Selamlar; Aynı soruyu VW teknik yardım bölümünede sordum fakat cevap alamadım. benim VW T4 2400 minibüs var bu araca sonradan turbo takılabilirmi? ne kadar masraf çıkar, değermi? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar
|
| | |
| Reklam |
| | #139 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Takılır takılır..2000-2500 ytl flan tutar sanırım..
__________________ megachips@windowslive.com |
| | |
| | #140 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-02-2006
Selamlar; Sayın Mehmet Gazihan arkadaşım çok teşekkür ederim. saygılar
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|