"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Tıslamadan kastın ne ola ki..?
|
| | |
| | #112 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi
Turbo ıslığıdır yaw Mehmet abi nasıl gidiyor işler bakıyorum gayet ilgileniyorsun bölümle cidden çok teşekkür ederim özenin için...bilgi bilgi biyere e kadar senin gibi tecrübeli biri lazımdı gerçekten
__________________ |
| | |
| | #113 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
Rica ederim ne demek..Elimizden gelen bu işte..
|
| | |
| | #114 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi Bi de PM lere cevap versen Mehmet abi. |
| | |
| | #115 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
Evet ya emiş sesi Geliyodur heralde ya :P
|
| | |
| | #116 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi
bende bişey sorcam bu hyundai tucson 2.0 dizel motorları için de yapılmış bi chip vardı sanırım onun adı sanı bişeyi varmı 140 hp veriyodu yanlış hatırlamıyorsam... bide bu chip istanbulda nerde bulunur, yaptırılabilir...?? serviste 1500 ytl'ye yaparız demişler garantiden çıkmazmış... araba 2006 model ben garanti dışı kalır diye biliyordum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... |
| | |
| | #117 | |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
http://www.mototronik.com/ http://www.torquetuning.com/hyundai.html
__________________ | |
| | |
| | #118 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Tucson için 2 farklı ara beyin uygulamamız var biri az güç fazla tork diğeri fazla güç az tork elde ediyor..Fazla güç veren..+32 Hp %20 tork artışı sağlıyor ve 550€+KDV Diğeri ise +23 Hp ve %25 Tork artışı sağlıyor fiyatıda 385€+KDV..Bunlar kolay sökülüp takılabildiğinden servisler bu modülleri göremiyor.. Birde Chiptuning ugulamamız var..Direk OBD2 soketinden araç beyni ile iletişim kurup yeniden programlama işlemidir bu..bu işlem 500€ civarında..Ara beyin uygulamasından daha profesyonel bir işlemdir bu..Bu işlemle 140 beygirin üzerine çıkılabilir..Yetkili servislerin bu programlama işlemini farkedecek teknolojileri olmadığından garanti dışı kalmaz araç.. | |
| | |
| | #119 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-10-2006
| Re: Dizel motor modifiyesi
emeğiniz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim. birde şu chip fiyatları biraz daha düşse ((
|
| | |
| | #120 | |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|