"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Araç ne..?? Sabahları beyaz duman püskürtme zamanlaması problemidir..Yakıt geç yanıyor.. Motor soğuk iken yanma için uygun şartlar oluşamıyor demekki.. Sen aracı söyle ben sana derdin nerden onu söyliyeyim.. | |
| | |
| | #102 | |
| Aktif Üye | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
peki bu işlem için onerebileceginiz bir yer varmı?bu işlemi gerceklestrince motor arıza ısıgı yanarmı? Mesajı son düzenleyen ensar747 : 09-02-2007 - 16:11 | |
| | |
| | #103 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi pug 206 HDI 1.4
|
| | |
| | #104 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Motor ışığı yanmaz.. | |
| | |
| | #105 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Sabahları beyaz dumanı Carbon Clean işlemi ile düzeltme olasılığınız yüksek..
|
| | |
| | #106 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi benim araç daha 8.000 de ?
|
| | |
| | #107 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Olabilir ilk yapman gereken o..İşlemden sonra yakıt aldığın yeri değiştir ve bi yakıt setan stabilizörü kullan..bu yapıcakların sana hem zaman hem para olarak çok birşey kaybettirmez..He bide 8 bindeki aracı at servisin kapısına onlar ilgilensinler..
|
| | |
| | #108 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi
a6 3.0tdi için hangi modüller var ?ayar nasıl oluyor kendimiz açabiliyormuyuz üstünde düğmesi flnmı var volume düğmesi gibi |
| | |
| | #109 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi
yok öyle bir ayar düğmesi..ekstra bir ücret karşılığında ayar konsolunu satın alabilirsiniz.. A6 3.0 TDI 225 Hp den 270 Hp lere yükselir..%25 de torkun yükselir..380€ civarında bir maliyeti var..Konsolda 160€civarı.. |
| | |
| | #110 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Dizel motor modifiyesi
Bugün bi fiesta 1.4 sahibiyle konuştuk. Adam turbo hiç tıslamıyo diyo. Acaba o tıslamayı kötü bişi sandığından mı tıslamıyo dedi ki? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|