"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
| |
| | |
| | #92 |
| Senior Member | Re: Dizel motor modifiyesi
Arabam otomatik. Sanırım bu tork değerinde oluşacak artış açısından önemli. Carbon clean ile ilgili PM gönderemedim, bi problem var heralde.
|
| | |
| | #93 | |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
Araç İçin 2 farklı modül sistemi var.. 1.KLPI131 220 Hp ye çıkartıyor makinayı.%25 Tork artışı sağlıyor..380€ civarında fiyatı var.. 2.KCR208 235 Hp ye çıkıyor ve %20 tork arttırıyor..Bunun fiyatı 590€ gibi.. İki ürün arasındaki çalışma sistemi farkları araca farklı oranlarda güç ve tork değerleri kazandırıyor.. | |
| | |
| | #94 | |
| Aktif Üye | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
egr yi nasıl iptal edebilirim partikül filtresi iptal edelirse ne gibi zararı olur... | |
| | |
| | #95 |
| Chip Maker | Re: Dizel motor modifiyesi Egr gereli yerlere sac contalar koyularak iptal ediliyor..Herhangi bir zararı yok..Partikül filtresini iptal etmeyin gerek yok..
|
| | |
| | #96 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi
modifiyeyle pek alakalı değil ama; sabah ilk çalıştırma anında motor soğukken 2-3 sn beyaz duman atması normalmi aracın sadece ilk çalıştırmada! Mesajı son düzenleyen forza61 : 09-02-2007 - 07:53 |
| | |
| Reklam |
| | #97 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi
hava yakıt ayarında sıkıntı vardır. hava filitresi temizse kaliteli motorin kullanmayı deneyebilirsin. yanma tam gerçekleşmiyor. evdeki kalorifer sistemimden biliyorum üst kat inadına gürültü yapıyordu bende brülörün hava girişine elimi dayayıp hava yakıt ayarını bozuyordum baca tren gibi duman çıkarıyorurdu dooru onların balkona... artık çamaşır vs açık pencere varsa amacıma ulaşıyordum... şikayet etçeklerdi hatta belediyeye..
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #98 |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi
motorinde problem olduğunu sanmıyorum hep aynı yerden shell euro diesel kullanıyorum hava yakıt ayarında sıkıntı olsa dumanı sürekli atmaz mı ? sadece günün ilk çalıştırma anında motor soğukken atıyo beyaz duman,2-3 sn falan sonra normale dönüyor ve gün içinde diğer çalıştırmalarda olmuyor filtrede temizdir tahminimce 8.000 km de daha araç Mesajı son düzenleyen forza61 : 09-02-2007 - 08:21 |
| | |
| | #99 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Dizel motor modifiyesi
valla tam yanma yok abi ben bildiğimi söledim EGR ye bak carbon clean dene.. hatta onlarda kızdırma bujisi varmı bilmiyorum o bile olabilir.. ha nedir göze zarar hiç bi sorun çıkarmaz sende biliyorsun...
__________________ Mınaaaa |
| | |
| | #100 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Dizel motor modifiyesi Alıntı:
sorun çıkardığından değil merak ettim nedenini sadece . teşekkürler yine de ilgilendiğin için Mesajı son düzenleyen forza61 : 09-02-2007 - 08:28 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|