"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #311 |
| ÜzgünBakanÜye |
mehmet abi sen izmir'de değil miydin yahu dün izmire gittik aracın debimetresi (hava yakıt ölçer sanırım) arıza verdi. bir saat sonra kendiliğinden geçti de, ne bir saat geçirdik. enjektörler gitmiş dediler, her kafadan bir ses araç gidiyordu ancak kendini korumaya almıştı, 3bin deviri geçmiyordu. senin yanına getirecektik de internet bulamadık dolayısıyla garajı bulamadık |
| | |
| | #312 |
| Chip Maker |
benmi ?
__________________ |
| | |
| | #313 |
| ÜzgünBakanÜye |
evet ben izmirde diye biliyordum |
| | |
| | #314 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 | Neresi az gibi? Sonuçda hacim ve motorla orantılı 1.4hdi 68hp aracın 30hp alması mantıksız olur(mehmet ustam aldırırda dumanlı neyim olur demi ustam ) . 12-16hp gibi değerler bence o yönden normal.2.0tdi bi passat hafif bir yazılımla 30hp alıyor aynı şekilde 1.6tdci focus 20 hp alıyor en az. 1.4hdi'a göre değer son derece makul bence
__________________ |
| | |
| | #315 |
| Skyline Kayıt Tarihi: 30-03-2008 Şehir: Kocaeli |
bana chip tuning yaptırmada profesyönel olarak yardım edecek yok mu, aracım 1.4hdi citroen nemo 2008 model.
|
| | |
| | #316 |
| Chip Maker |
Ben yaparım arkadaşım..Müşteri memnuniyeti garantili hizmet veren Türkiye de tek uygulama merkeziyim..
__________________ |
| | |
| | #317 |
Mehmet kardes sana msn den msj attım ama yanıt gelmedi, aracıma,citroen nemo 1.4hdi 70bg tork 160, bosch beyinli direkt chiptuning uygulatmak istiyorum oyle box mox beni bozar oldumu tam olsun, arac 70bg, en az 90 hp almak istiyorum, keza 40Nm de tork almak istiyorum, yazılımı ona gore de yarlayabildiğinizi duydum ve siteden de takip ettim,en fazla 2-3 saatlik bir iş diye de biliyorum.Total de dino ile filan bana ne kadara yapacaksın. izmitteyim.vizyonum geniştir.
|
| | |
| | #318 |
| Chip Maker |
sana 500 ytl ye malolur..
__________________ |
| | |
| | #319 |
Mehmet kardeşim ok peşin 500 uyar bana, izmitten kalkıp geleceğim, yeriniz tam olarak neresi, motordan chip ile alacağım optimum hp ve tork ne olacak peki.
|
| | |
| | #320 |
| Chip Maker | 85*88 Hp hedefliyorum..%17-21 gibi ekstra tork..
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|