"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Junior Member | Re: Aşırı Besleme Sistemlerine Giriş -1
Bu konudaki bilgilerinizi forumdaki arkadaşlarla paylaştığınız için teşekkürler. Ve ELLERİNİZE SAĞLIK |
| | |
| | #23 |
| Pişman Değilim | Re: Aşırı Besleme Sistemlerine Giriş -1
bu arada golf V in 1,4 turbo 150hp ve 170hp iki yeni versiyonu çıkacakmış yakında Avrupada ve akabinden Ülkemizde satışına başlanacak. keşke piyasada satılan küçük hacimli turbo modellerin sayısı biraz daha artsa.
__________________ |
| | |
| | #24 |
| master of power control Kayıt Tarihi: 13-05-2006 Yaş: 26
| Re: Aşırı Besleme Sistemlerine Giriş -1
aklımdaki çoğu soru işaretini giderdi eline sağlık
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| GT | Re: Aşırı Besleme Sistemlerine Giriş -1
şimdi ben bi konuyu anlayamadım. Vuruntu olmaması için yüksek basınçta örneğin 1 bar üstü basınçta ateşleme üön dan önce mi olmalı sonra mı? uygun avans değerini bi türlü bulamadım basıncı arttırmaya korkuyorum
|
| | |
| | #26 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Cok guzel kaynak.. Ellerinize saglik.
|
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
yorumcu arkadaşlara katılıyorum emeğinize sağlık
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #28 |
| KIRALINA MADEN SUYU... Kayıt Tarihi: 02-08-2006
Paylaşım için teşk. arkadaşlar fakat bana bunları yapıcak yer lazım istanbulda bilen yokmu koca forumda yaw.. |
| | |
| | #29 |
| '95 | Re: Aşırı Besleme Sistemlerine Giriş -1
Bir kere bilgiler mükemmel,tam olarak neyin ne olduğunu şemalarda görebiliyoruz harika olmuş,emeği olanlara teşekkürler. Aşırı besleme sistemleri,Ankara'da BES Servis Satılmış Usta'da,İstanbul'da Maslak Oto Sanayi Sitesinde Onno Usta,garaj Paşaoğlu gibi yerlerde rahatlıkla uygulanabilir..Benim herkese tavsiyem tabi ki bu işin üstadı olan Onno Usta.Ancak o da çok meşgul olduğu için sanırım yönlendirme yapacaktır,ama kesinlikle kalite bir iş çıkacaktır..
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006
arkadaşlar izmir de yok mu bi üstad
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |