"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
yakıta verılen paraya acımasam hiç gozumde olmaz da gittikce zorlaşan hayat sartlası altında ne kadar daha gazlarız bilememAllah gazcıların deposunu kurutmasın
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #102 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
1.6 16v 115bg bı araba kendısı... cok sukur hehe ![]() gacıyla konustuk daha da yakanın alıcaz ama seneye ınsallah
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #103 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
benim gozum dizellerde chipleyip peşinize düşecem nıhahhahahahah ![]() ![]()
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #104 | |
__________________ | |
| | |
| | #105 |
|
meggylerde fena dizelde ama TR de yok 180 bg mi nyedi serefsiz
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #106 | |
lagunanın dızelı cıkacaktı onu mu dıyorsun? saab var ama pahalı gene 180bg..dızel.. baska muadıl yok cupratdı nın..
__________________ | |
| | |
| | #107 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2008
|
vw grubu TSI serisi 1.4 lt lik motordan 122-170 hp arası güçlerle.Yakıt tüketimleri ise düşük seviyede
|
| | |
| | #108 |
| Emrah Şenel |
konuun hepsini okudumda mercedes tri turbodan bahseden olmamış benim favori motorum tri turbo merso
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
bu başlık eğer günlük kullanım&sağlamlık&performans&uzun ömür&az yakıt&sorunsuzluk içeriyosa bence herkes şu psikoloji ile cevap veriyo "ulan aslında honda ama biz yine de honda demiyelim "ben hondacı değilim ama cevap honda diyorum |
| | |
| | #110 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
tri-turbo yalan olduğu için kimse bahsetmemiş olabilir mi? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|