www.modifiyem.com | |
| |||||||
VW Golf3 Far mod.Kendi Modifiyeni Kendin Yap icinde VW Golf3 Far mod. konusu , Vw Golf 3 un internette gezinirken siyah zeminli ve angel eye li farlarına goz atiyordum bir gun fiyatları bana gore biraz pahalı geldi ve benimde hep istedigim stil bu tip ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-01-2010 Şehir: bursa Otomobil: lada
| VW Golf3 Far mod.
Vw Golf 3 un internette gezinirken siyah zeminli ve angel eye li farlarına goz atiyordum bir gun fiyatları bana gore biraz pahalı geldi ve benimde hep istedigim stil bu tip far lar syah zeminli ve angel eye li far lar guzel ve şık duruyorlar.Bende ise uzun zamn once piyasada 100 lira civarında olan şeffaf yan sanayi farlarından almıstım,gün gectikce bu farlar hosuma gitmemeye başladı ve kolları sıvamaya karar verdim farları siyah zeminli yapıp angel eyeli far konumuna getirmek istedim.Ve işe koyuldum bir pazar günü arac ve gerecler :yan sanayi şeffaf far,mat siyah sprey boya ,şeffaf silikon,angel eye icinde 4 adet askılık,8 adet beyaz led,2 adet Lm7812 regule elemanı, ve birazcıkta beceri ....(en zor kısmı farların camlarını açmak uzun ugraş ve sabır isteyen bir husus ):farımızın camını actık: Imageshack - grnt009g mat spreyimizle boyamak icin iyice parlak kısımlarını kağıt bant ile koruma altına aldık: Imageshack - grnt013 ve boyamak icin hazır hale getirdik ve boyadik Imageshack - grnt012j boyama islemini bitirdik ve sonuc Imageshack - grnt015 farlarımız artık siyah zeminli hale geldi Imageshack - grnt018y sıra angelleri yapmaya geldi,askılıklarımızdan gerekli kısımlari kestik Imageshack - grnt020r Imageshack - grnt021f fırında angelimize gerekli şekli verdkten sonraki hali Imageshack - grnt023v led leri monte ettik ve deneme ![]() Imageshack - grnt026n denemeden sonra angellerimizi far ımıza monte ettik silikon ile gerekli baglantılarınıda yaptik.. Imageshack - grnt028x ve farın uzerindeyken calısır vaziyeteki angelların fotosu Imageshack - grnt035 son olarak artık camlarınıda iyici silikonlayıp kuruttuktan sonra farlarımızı oto muza monte ettik sonuc ![]() Imageshack - grnt032ox http://img233.imageshack.us/img233/8321/grnt006m.jpg umarım iyi anlatmışımdır varsa yanlışlarım magdur gorun ,Resimleri telefon ile cektigim icin kalitesi kotu olabilir ![]() Saygılar.... |
| | |
| | #2 |
| ONLY FORD |
Tebrikler Güzel Olmuş. Şu askılıktan angel yapma işi çok ilginç geldi valla =) Hll olsun
__________________ |
| | |
| | #3 |
| aGReSiF üYe Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Şehir: 61 Yaş: 22 Otomobil: berlingo-307
|
güzel çalışma..
|
| | |
| | #4 |
| MiliTanZ Kayıt Tarihi: 17-04-2009 Şehir: Adana Yaş: 17 Otomobil: AE101 96 GLİ
| |
| | |
| | #5 |
| 61 The Rub Zone 67 |
Elinize sağlık, güzel çalışma. Tebrikler..
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #6 |
|
saolun Aslında askılıktan yapmamın sebebi bulundugum yerde jaluzi cubugunu bulamamam bende askılıkların düz olan kısımlarından faydalandım |
| | |
| | #7 |
| freewolf Kayıt Tarihi: 26-10-2008 Şehir: c:/program files Otomobil: satıldı
|
güzel çalışma bırcetim resimleri direk ekleseydin guzel olurdu tek tek bakmak zor oluyo hadi bakalim ilk konun hayirli olsun devamini bekliyom |
| | |
| | #8 |
|
saol dostum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |